کد خبر: 3884700
تاریخ انتشار : ۲۱ اسفند ۱۳۹۸ - ۱۴:۰۹

بی‌‌توجهی مردم خراسان‌شمالی به هشدارهای پیشگیری از کرونا

مدیرکل مدیریت بحران استانداری خراسان شمالی گفت: مردم استان هنوز هشدارهای پیشگیری از ابتلا به ویروس کرونا را جدی نگرفته‌اند و این مسئله مشکلات بسیاری را به دنبال دارد.

مردم خراسان شمالی به هشدارهای پیشگیری از گرونا بی‌توجه هستندجوادنظری، مدیر کل مدیریت بحران استانداری، در گفت‌وگو با ایکنا از خراسان شمالی، با اشاره به اینکه در حال حاضر یکی از مهمترین هشدارهای ارائه شده جهت پیشگیری از ابتلا به این ویروس در خانه ماندن است، اظهار کرد: با مشاهدات انجام شده در کوچه و خیابان و حضور مردم در این مکان‌ها، می‌توان به این نتیجه رسید که مردم این استان هنوز توجه جدی به موضوع در خانه ماندن را نداشته‌اند.

وی افزود: شاید یکی از علل عدم توجه به این موضوع، میزان شیوع کم ابتلا به این ویروس در این استان نسبت به سایر استان‌های کشور بوده است.

نظری تأکید کرد: اما از آنجاییکه این ویروس در حال گسترش است و اطلاعات زیادی به منظور کنترل آن در دسترس نیست، بنابراین یکی از مهمترین راه‌های پیشگیری از ابتلا به آن ماندن در خانه و توجه به این هشدار جدی است. مردم به بهانه‌های مختلف از منزل خارج نشوند تا اینکه نه خود و نه دیگران را در معرض خطر قرار ندهند.

انتهای پیام
captcha