کد خبر: 3885416
تاریخ انتشار : ۲۵ اسفند ۱۳۹۸ - ۰۸:۳۶

جشنواره پژوهشی «شمیم نیایش» در مشهد برگزار می‌شود

واحد پژوهش مدرسه علمیه اسلام‌شناسی حضرت زهرا(س) مشهد جشنواره پژوهشی «شمیم نیایش» را در بخش‌های رساله، پایان‌نامه، مقاله پژوهشی، متن ادبی، عکس و پوستر، معرفی کتاب و... برگزار می‌کند.

به گزارش کانون خبرنگاران ایکنا، نبأ؛ واحد پژوهش مدرسه علمیه اسلام‌شناسی حضرت زهرا(س) جشنواره پژوهشی «شمیم نیایش» را با هدف شناخت انسان از نیازهای بی‌حد و مرز خود و بی‌نیازی مطلق پروردگار، آشنايی هرچه بيشتر افراد با فلسفه دعا و نيايش جهت پاسخ‌گويی به شبهات پیرامون آن، ایجاد انگیزه و تشویق محققان برای گفت‌وگوی علمی و تشکیل سنت مطالعاتی منسجم، زمینه‌سازی برای کشف ظرفیت‌های بالقوه مطالعاتی و به فعلیت در آوردن آن‌ها و معرفی آثار برتر علمی، پژوهشی، ادبی و هنری با محوريت دعا و نیایش به مراکز فرهنگی و اجتماعی مرتبط، برگزار می‌کند.

این جشنواره شامل بخش‌های رساله، پایان‌نامه، مقاله پژوهشی، متن ادبی(شعر، نثر، داستان و...)، عکس و پوستر، معرفی کتاب، خلاصه کتاب، پاورپوینت، آثار دیجیتالی و... است.
 
همچنین محورهای جشنواره عبارت است از: 1- مبانی نظری دعا و نیایش(چیستی دعا و نیایش و آداب آن، حکمت الهی و دعا، رابطه دعا و مقام رضا، نسبت بین دعا و قضا و قدر در جهان‌بینی الهی، رابطه نیایش با فطرت و...)، 2- دعا و نیایش در آیات و روایات(جایگاه و شرایط دعا در قرآن، دعاهای قرآنی، اهمیت دعا در روایات، دعاهای ماثور، آداب دعا در سیره و کلام ائمه(ع)، راه‌های استجابت دعا و موانع آن، آثار دعای فردی و گروهی و...)، 3- نیایش اهل بیت(ع)، مناجات‌های پیامبر اکرم(ص)، مناجات‌های حضرت علی(ع)، مناجات‌های حضرت زهرا(س) و...)، 4- پرستش و نیایش در ادیان، فرق و مذاهب، دعا و نیایش در ادیان ابراهیمی، دعا و نیایش در ادیان غیر ابراهیمی، کیفیت ارتباط با خدا در مذاهب خمسه، جایگاه دعا و نیایش در عرفان‌های نوظهور و...)، 5- جایگاه دعا و نیایش در علوم اسلامی، نیایش جزء لاینفک اخلاق دینی و الهی، احکام فقهی دعا، فلسفه نیایش در عرفان، دعانویسی و علوم غریبه و شرایط آن در اندیشه اسلامی و...) و 6- جایگاه دعا و نیایش در علوم انسانی(نقش تربیتی دعا، جایگاه دعا در فرهنگ اسلامی، تأثیر دعا بر گرایش‌های متعالی، کارکردهای فردی و اجتماعی دعا، رابطه استجابت دعا و قانون علیت، تأثیر زمان و مکان در دعا).

 
مقررات عمومی جشنواره

هر فرد می‌تواند همزمان در همه بخش‌ها شرکت کند و در صورت برگزیده شدن تنها به یک اثر جایزه تعلق خواهد گرفت.
آثار ارسالی به جشنواره نباید در جشنواره دیگری برگزیده شده باشند.
دبیرخانه جشنواره در صورت صلاحدید آثار منتخب را با نام صاحب اثر چاپ و یا در اقلام تبلیغاتی جشنواره منتشر خواهد کرد.
بعد از پایان جشنواره آثار ارسالی به شرکت‌کنندگان عودت داده نخواهد شد.
برای تسهیل در امر داوری، ارسال فایل word آثار مکتوب الزامی است.
دبیرخانه جشنواره از دریافت آثار ارسال شده بعد از موعد مقرر معذور است.

علاقه‌مندان می‌توانند مقالات خود را تا تاریخ 20 اردیبهشت‌ماه 99 همزمان با سالروز ولادت امام حسن مجتبی(ع)، حداکثر در 20 صفحه و در فایل  wordهمراه با مشخصات فردی، میزان تحصیلات، شغل و نشانی کامل پستی و شماره تماس به نشانی الکترونیکی is.pajohesh@yahoo.com  و یا دبیرخانه جشنواره به نشانی مشهد مقدس، چهارراه لشکر، بین امام خمینی 46 و 48، ساختمان پژوهش، پلاک 866، طبقه اول ارسال کنند و یا به‌صورت حضوری تحویل دهند.

فاطمه عطارزاده
انتهای پیام
captcha