کد خبر: 3890234
تاریخ انتشار : ۲۰ فروردين ۱۳۹۹ - ۱۴:۳۹
جهانپور:

64586 ایرانی به کرونا مبتلا هستند / جانباختن 3993 نفر و بهبود 29812 نفر

سخنگوی وزارت بهداشت از شناسایی هزار و 997 مورد جدید مبتلا به کرونا در کشور خبر داد.

تعداد مبتلایان کرونا در کشور 64586 نفر رسید/ جانباختن 4003 نفر، بهبود 29812 نفربه گزارش ایکنا، کیانوش جهانپور، سخنگوی وزارت بهداشت، با اشاره به شناسایی هزار و ۹۹۷ مورد جدید کووید ۱۹، اظهار کرد: با احتساب این موارد تعداد کل مبتلایان به ۶۴ هزار و ۵۸۶ نفر در ایران رسید.

وی افزود: متأسفانه در طول ۲۴ ساعت گذشته، ۱۲۱ بیمار کووید ۱۹ جان خود را از دست دادند و با احتساب این موارد تا کنون 3993 نفر جان خود را از دست داده‌اند.

جهانپور بیان کرد: خوشبختانه روند بهبود یافتگان سرعت بالایی گرفته و تا کنون ۲۹ هزار و ۸۱۲ نفر از بیماران، بهبود یافته و از بیمارستان‌ها ترخیص شده‌اند.

وی یادآور شد: سه هزار و ۹۵۶ بیمار نیز در وضعیت شدید بیماری هستند، ضمن اینکه تا کنون ۲۲۰ هزار و ۹۷۵ آزمایش تشخیص کووید ۱۹ در کشور انجام شده است.
انتهای پیام
captcha