کد خبر: 3890764
تاریخ انتشار : ۲۳ فروردين ۱۳۹۹ - ۱۳:۰۴

توزیع ۱۰ هزار بسته معیشتی در مناطق کم‌برخوردار سنندج

توزیع ۱۰ هزار بسته معیشتی در مناطق کم‌برخوردار سنندج رئیس اداره تبلیغات اسلامی شهرستان سنندج از توزیع ۱۰ هزار بسته بهداشتی معیشتی از سوی هیئت‌های مذهبی به‌ویژه موکب «محبان ولایت» این شهرستان در مناطق کم‌برخوردار خبر داد.

به گزارش ایکنا از کردستان، به نقل از روابط عمومی اداره ‌کل تبلیغات اسلامی کردستان، حجت‌الاسلام علیرضا کاوه، رئیس اداره تبلیغات اسلامی شهرستان سنندج اظهار کرد: ۱۰ هزار بسته بهداشتی و معیشتی در مناطق کم برخوردار سنندج به مناسبت میلاد امام زمان(عج) در مناطق کم برخوردار سنندج توزیع شد.

وی افزود: در این طرح ۲۴ نفر از جوانان فعال فرهنگی و خادمان عاشورایی که از ابتدای مقابله با بیماری کرونا و طرح ضدعفونی کردن سطح شهر سنندج حضور داشته‌اند، در تهیه ۱۰ هزار بسته بهداشتی معیشتی مشارکت فعال داشتند.

رئیس اداره تبلیغات اسلامی شهرستان سنندج با اشاره به اینکه هیئات مذهبی خودجوش در ایام مبارزه با شیوع کرونا در ضدعفونی کردن معابر عمومی، سرای سالمندان و همچنین خودروها و پمپ بنزین‌ها نقش مهمی را ایفا کردند، بیان کرد: هیئات مذهبی سنندج از اول فروردین‌ماه جاری اقدام به پخش بسته‌های بهداشتی کردند و هم‌اکنون نیز به فعالیت خود را ادامه می‌دهند.

وی در پایان یادآور شد: پنج ایستگاه صلواتی و دو ایستگاه ضدعفونی توسط هیئات مذهبی به‌صوت مستمر مشغول خدمت‌رسانی به همشهریان هستند.

انتهای پیام
captcha