کد خبر: 3890993
تاریخ انتشار : ۲۴ فروردين ۱۳۹۹ - ۱۱:۲۴

حفظ تولید و اشتغال مقدمه ورود به برنامه جهش تولید است

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار اردبیل گفت: حفظ تولید و اشتغال مقدمه ورود به برنامه جهش تولید است و باید در وضعیت کنونی از ایجاد وقفه در تولید ممانعت شود.

حفظ تولید و اشتغال مقدمه ورود به برنامه جهش تولید استبه گزارش ایکنا از اردبیل، ارژنگ عزیزی، معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار اردبیل، ۲۳ فروردین‌ماه، با اشاره به نامگذاری سال جدید با عنوان جهش تولید، بیان کرد: از دوم فروردین‌ماه تمام دستگاه‌های اجرایی مرتبط اقتصادی برنامه جهش تولید را تدوین و در روز ۱۵فروردین اعلام شد.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار اردبیل استفاده از ظرفیت واحد‌های تولیدی و حمایت در راستای ایجاد ظرفیت‌های جدید در قالب طرح‌های توسعه‌ای، افزایش بهره‌وری در تولید را به دنبال دارد.
وی خاطر نشان کرد: توجه به کیفیت همزمان با کمیت از جمله اولویت‌های برنامه جهش تولید در سالجاری است.
معاون استاندار تامین نقدینگی بنگاه‌های اقتصادی و تلاش برای رفع مشکلات ناشی از کرونا را از جمله برنامه‌های جهش تولید در استان عنوان کرد.
عزیزی، با اشاره به مصوبات شورای بانک‌های کشور در سال گذشته بیان کرد: تلاش می‌شود مصوبات این شورا اجرایی و تسهیلات مصوب برای واحد‌های تولیدی جذب شود.
وی با اشاره به آغاز مرحله دوم و هوشمند فاصله گذاری اجتماعی از روز ۲۳ فروردین در استان تصریح کرد: با توجه به اینکه استان در خصوص کرونا به وضعیت سفید نرسیده، مردم باید موازین بهداشتی و فاصله اجتماعی را رعایت کنند.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار اردبیل، گفت: واحد‌های مجاز به بازگشایی نیز موظف هستند کد رهگیری بهداشتی را با ثبت نام در سایت وزارت بهداشت دریافت و در واحد‌های خود نصب و رعایت کنند.
عزیزی با اشاره به تاثیر منفی کرونا در اقتصاد کشور و استان گفت:۶۵ درصد فعالیت‌های اقتصادی در کشور تحت تاثیر قرار گرفته اند.
وی افزود: در استان اردبیل ۴۴ هزار واحد صنفی دارای پروانه وجود دارد که به صورت داوطلبانه واحد‌های خود را در اوج شیوع کرونا تعطیل کردند.

انتهای پیام
captcha