کد خبر: 3891919
تاریخ انتشار : ۲۷ فروردين ۱۳۹۹ - ۱۹:۰۱

مبلغان دینی جان کلام رهبری را برای مردم تبیین کنند

مدیرکل تبلیغات اسلامی خراسان‌شمالی گفت: مواسات مؤمنانه، یعنی اغنیا حقوق شرعی مستمندان را بپردازند و تبیین این مسئله برای مردم به عهده مبلغان دینی است.

مبلغان دینی جان کلام رهبری را برای مردم تبیین کنند

به گزارش ایکنا از خراسان‌شمالی، حجت‌الاسلام علی خادمی، مدیرکل تبلیغات اسلامی استان، امروز، ۲۷ فروردین ماه در نشست مدیران و سرپرستان ادارات تبلیغات اسلامی شهرستان‌ها، با اشاره به حدیث «ان الله عز وجل للفقراء فى اموال الاغنیاء ما یکفیهم‏»، اظهار کرد: بر اساس تفکر دینى، نیازمندان در اموال ثروتمندان داراى حق هستند؛ بنابراین به هر میزانی که حق فقیران در شرع ثابت‌شده است به همان میزان پرداخت این حق بر ثروتمندان واجب می‌شود.

وی با اشاره به سخنرانی رهبر معظم انقلاب در روز میلاد امام زمان (عج)، افزود: با توجه به گستردگى و عمق فقر در جوامع، ضرورت طرح دقیق و علمى این پدیده در همه حوزه‌‏ها لازم است.

مدیرکل تبلیغات اسلامی خراسان‌شمالی بیان کرد: طبق بیانات ارزشمند مقام معظم رهبری در نیمه شعبان، «جامعه‌ مهدوی، جامعه‌ قسط، عدل، عزّت، علم و جامعه‌ مواسات است»، بنابراین اگر در جامعه اسلامی این موارد رعایت شود و تعالیم دینی اسلام به‌درستی اجرا شود، همه انسان‌ها به تعالی دنیوی و اخروی می‌رسند. در این میان وظیفه مبلغان دینی این است که جان کلام رهبری را به‌خوبی بگیرند و آن را برای مردم تبیین کنند.

خادمی با اشاره به حرکت‌های بسیار خوب مردم استان که در راستای جمع‌آوری کمک‌های خیرین برای توزیع بین مستضعفان و نیازمندان در طول ایام اخیر رخ داد، تأکید کرد: هدایت‌های خیرخواهانه مبلغان دینی و اقدامات جهادی هیئات مذهبی در راستای دستگیری از نیازمندان در ایامی که خطر ابتلا به بیماری کرونا مردم را با مشکلات اقتصادی مواجه کرده است قابل‌تحسین است، اما باید این‌گونه حرکات جهادی در ماه مبارک رمضان هم ادامه داشته باشد تا به نیازمندان جامعه آسیبی وارد نشود.

انتهای پیام
captcha