کد خبر: 3891957
تاریخ انتشار : ۲۷ فروردين ۱۳۹۹ - ۱۷:۵۲

برنامه‌ریزی هیئت‌های مذهبی برای کمک به مناطق آسیب‌پذیر در کرمانشاه

مدیرکل تبلیغات اسلامی استان کرمانشاه گفت: هیئت‌های مذهبی استان برنامه‌ریزی دقیقی برای کمک به مناطق حاشیه و آسیب‌پذیر کرمانشاه داشته باشند و براین اساس لزوم تشکیل قرارگاه شورای هیئت‌های مذهبی نیاز است.

برنامه‌ریزی هیئت‌های مذهبی برای کمک به مناطق آسیب‌پذیر در کرمانشاه

حجت‌الاسلام یوسف احمدی، مدیرکل تبلیغات اسلامی استان کرمانشاه در گفت‌وگو با ایکنا از کرمانشاه، با اشاره به شرایط موجود و لزوم نگاه مؤمنانه به نیازمندان، اظهار کرد: با حضور نمایندگان هیئت‌ها و تشکل‌های مذهبی باید برنامه‌های هدفمندی برای کمک مؤمنانه به نیازمندان داشته باشیم.
وی بر لزوم ساماندهی هیئت‌های استان در مناطق آسیب‌پذیر و حاشیه شهر تأکید کرد و افزود: خانوارهای نیازمند مناطق حاشیه استان شناسایی شوند.
مدیرکل تبلیغات اسلامی استان کرمانشاه گفت: به‌منظور کمک‌رسانی به خانوارهای نیازمند خیران فعال در حوزه هیئت‌های مذهبی شناسایی و قرارگاه هیئت‌های مذهبی نسبت به توزیع کمک خیرین اقدام کنند.
حجت‌الاسلام احمدی در پایان با تأکید بر بهره‌گیری مناسب از فضای مجازی به‌منظور ارائه برنامه‌های تبلیغی و ارشادی، عنوان کرد: یکی از برنامه‌های قرارگاه شورای هیئت‌های مذهبی استفاده ار ظرفیت فضای مجازی برای برنامه‌های تبلیغی در ماه رمضان در شرایط شیوع ویروس کرونا باشد.

انتهای پیام
captcha