کد خبر: 3892155
تاریخ انتشار : ۲۹ فروردين ۱۳۹۹ - ۱۱:۴۷

اهدای ۱۰۰۰ بسته معیشتی از سوی دفتر آیت‌الله سیستانی در شاهرود

دفتر آیت‌الله العظمی سیستانی، مرجع عالیقدر جهان اسلام در آستانه ماه مبارک رمضان یک هزار بسته معیشتی به ارزش سه میلیارد ریال بین نیازمندان شهرستان شاهرود توزیع کرد.

توزیع 1000 بسته معیشتی توسط دفتر آیت‌الله سیستانی در شاهرود

به گزارش ایکنا از سمنان، حجت‌الاسلام محمد اشرفی، مسئول توزیع اقلام اساسی دفتر آیت‌الله‌العظمی سیستانی در شاهرود، شب گذشته، 28 فروردین ماه در گفت‌و‌گو مجازی با خبرنگاران از توزیع یک هزار بسته اقلام معیشتی هدیه‌ای از طرف آیت‌الله سیستانی برای نیازمندان شاهرودی در آستانه ماه مبارک رمضان خبر داد.

اشرفی با بیان اینکه این بسته‌های مصرفی هر کدام ۲۵۰ الی ۳۰۰ هزار تومان ارزش ریالی دارند، اظهار کرد: مجموعاً نزدیک به سه میلیارد ریال برای این اقلام هزینه شده است.

وی با اشاره به اینکه اقلام بین نیازمندان و محرومان شهرستان شاهرود طبق خواسته دفتر این عالم گرانقدر جهان اسلام توزیع می‌شود، گفت: این بسته‌ها شامل برنج، گوشت، روغن، شکر، حبوبات، ماکارونی، رب و سویا است که در آستانه ماه رمضان بین مردم توزیع می‌شود. 

به گفته اشرفی هرساله مراجع عظام و تقلید در آستانه ماه رمضان از مصارف خیریه اقلام مورد نیاز محرومان جامعه را تأمین و توزیع می‌کنند.

انتهای پیام
captcha