کد خبر: 3892371
تاریخ انتشار : ۳۰ فروردين ۱۳۹۹ - ۱۳:۰۳

نگاهی به زندگی مرحوم سجادی؛ از فعالان قرآنی بروجرد

مرحوم سیدابراهیم سجادی از خیّران و فعالان قرآنی بروجرد است که ۳۰ جزء قرآن را به نظم روان پارسی در دوازده جلد ترجمه، تدوین، چاپ و منتشر کرد.

نگاهی به زندگی مرحوم سجادی از خیّران و فعالان قرآنی بروجردبه گزارش ایکنا از لرستان، سیدابراهیم سجادی، یکی‌ از شعرا، نویسندگان، خیّران و فعالان حوزه قرآنی در بروجرد بود که عمر بابرکت خود را وقف قرآن‌کریم، اسلام و مردم کرد و پس‌از سال‌ها تلاش خداپسندانه، به تازگی به‌علت کهولت سن، دار فانی را وداع گفت.

سیدابراهیم سجادی فرزند ابوتراب و برادر استاد فقید علامه سید جعفر شهیدی در سال 1303 شمسی در بروجرد متولد شد، وی که در خانواده‌ای متدین و مذهبی به دنیا آمده بود، در نوجوانی نزد عمویش سید ابوالفضل مجاهدی بروجردی، علم صرف، نحو و فقه را فرا گرفت.

علاقه وافر ایشان به کسب علم و دانش در حوزه قرآنی وی را برآن داشت تا در این عرصه  تلاش بیشتری کند. سید ابراهیم سجادی از سال 1324 تا سال 1357 همچنان به فراگیری درس تفسیر قرآن، فقه و اخلاق ادامه داد و بر آموخته‌های خود افزود و در این راه همواره از وجود مرحوم آیت‌الله محمد بروجردی فرزند مرحوم آخوند ملا عبد‌الله بروجردی، بسیار بهره گرفت.

وی سخنوری صدیق، نویسنده‌ای متعهد، شاعری توانا و شریف بود و در همین راستا تلاش کرد تا زکات سال‌ها علم‌آموزی در مسیر قرآن‌کریم خود را منتشر و در اختیار نسل‌های آینده قرار دهد؛ لذا اولین کتاب خود را با قلمی شیوا و در حوزه تربیت روح و روان و دروس اخلاق، در سال 1356 تحت عنوان «اقبال جاویدان پیرامون روان درمانی در اسلام» که مجموعه گفتار آیت‌الله محمد بروجردی 1290 ـ 1372 بود را گردآوری، تدوین، چاپ و منتشر کرد.

وی همچنین با توجه به قریحه خدادادی و توان شعری که داشت سی جزء قرآن را به نظم روان پارسی در دوازده جلدی ترجمه، تدوین، چاپ و منتشر کرد و رایگان در اختیار مردم متدین و فرهنگ‌دوست قرار داد. 

همچنین از آثار به یادماندنی ایشان در حوزه فرهنگی و اجتماعی می‌توان از کمک مالی برای تأمین محل مؤسسه خیریه ایتام الغدیر بروجرد که با کمک سایر خیران این شهرستان، زمین آن تأمین، ساخته و راه‌اندازی شد، وقف منزل مسکونی خود جهت راه‌اندازی کتابخانه‌ای تحت عنوان سجادیه به‌منظور فعالیت‌های قرآنی و عضویت فعال صندوق قرض‌الحسنه قائم بروجرد اشاره کرد.

این خیّر قرآنی صاحب کتاب‌های مجموعه دوازده جلدی نظم‌الهدی، ترجمه منظوم از جزء اول قرآن‌کریم، مقالات نظم‌الهدی، اقبال جاویدان درباره روان درمانی در اسلام گفتار آیت‌الله محمد بروجردی است.

انتهای پیام
captcha