کد خبر: 3892875
تاریخ انتشار : ۰۱ ارديبهشت ۱۳۹۹ - ۱۱:۴۲

طرح جامع گردشگری اردبیل توسط جهاددانشگاهی بازنگری می‌شود

رئیس جهاددانشگاهی استان اردبیل از واگذاری بازنگری طرح جامع گردشگری استان به این نهاد خبر داد.

طرح جامع گردشگری اردبیل توسط جهاددانشگاهی بازنگری می‌شودمهران اوچی اردبیلی، رئیس جهاددانشگاهی استان اردبیل در گفتگو با ایکنا از اردبیل، گفت: جهاددانشگاهی تعامل خوبی با اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان اردبیل جهت پیشبرد اهداف گردشگری استان دارد.
وی ضمن تشکر از حسن اعتماد استاندار اردبیل و مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان در واگذاری این طرح به جهاددانشگاهی خاطرنشان کرد: در بازنگری این طرح علاوه بر به روزرسانی اطلاعات عمومی مربوط به استان، مطالعات خاص گردشگری اعم از منابع و جاذبه‌های گردشگری استان، بازار گردشگری استان و تاثیر گردشگری بر توسعه حال حاضر استان نیز بازنگری خواهد شد.
رئیس جهاددانشگاهی استان اردبیل با بیان اینکه جهاددانشگاهی از تمام ظرفیت خود در کشور برای اجرای موفق این طرح استفاده خواهد کرد، افزود: در بازنگری طرح جامع گردشگری استان ضمن تجزیه و تحلیل نقاط قوت و ضعف، فرصت‌ها و تهدیدها، راهبرد‌های کلان توسعه گردشگری استان و برنامه ریزی ساختاری- عملیاتی تحقق این امر تدوین می‌شود.
اوچی اردبیلی به ظرفیت‌های استان اردبیل در گردشگری اشاره و اضافه کرد: بهره برداری مناسب از این ظرفیت‌ها ضمن ایجاد فرصت‌های شغلی می‌تواند تاثیر بسزایی در تغییر اقتصادی و توسعه‌ای استان داشته باشد.

انتهای پیام
captcha