کد خبر: 3893853
تاریخ انتشار : ۰۶ ارديبهشت ۱۳۹۹ - ۰۹:۰۲

فرآیند ساخت موزه صحرای طبس با سرعت بیشتری دنبال می‌شود

مدیرکل بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس خراسان‌جنوبی از سرعت بخشیدن به فرآیند ساخت موزه صحرای طبس در محل شکست عملیات نظامی آمریکا خبر داد.

فرآیند ساخت موزه صحرای طبس با سرعت بیشتری دنبال می‌شودغلامرضا فلاحی، مدیرکل بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس خراسان‌جنوبی در گفت‌وگو با ایکنا از خراسان‌جنوبی اظهار کرد: ساخت موزه در صحرای طبس برای یادآوری حادثه 5 اردیبهشت در دستور کار است.

وی از هزینه کرد چهار میلیارد تومانی تا سال گذشته برای ساخت این موزه خبر داد و گفت: سال گذشته استاندار خراسان جنوبی نیز مبلغ 100 میلیون تومان به این پروژه اختصاص دادند.

مدیرکل بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس خراسان‌جنوبی بیان کرد: از سال گذشته ساخت این موزه به موزه انقلاب اسلامی و دفاع مقدس کشور واگذار شد که این امر باعث سرعت بخشیدن به پروژه خواهد شد.

فلاحی یادآور شد: اسناد و خاطرات آن دوران جمع‌آوری شده و در این موزه در معرض دید علاقمندان قرار خواهد گرفت.

انتهای پیام
captcha