کد خبر: 3893960
تاریخ انتشار : ۰۶ ارديبهشت ۱۳۹۹ - ۱۲:۰۵

توزیع ده هزار بسته معیشتی در قالب طرح «ضیافت همدلی»

معاون فرهنگی اداره‌کل اوقاف و امور خیریه خوزستان از توزیع ده هزار بسته معیشتی میان نیازمندان در قالب طرح «ضیافت همدلی» در استان خبر داد.

لل

حجت‌الاسلام فائز فائزی، معاون فرهنگی اداره‌کل اوقاف و امور خیریه خوزستان در گفت‌وگو با ایکنا از خوزستان اظهار کرد: سازمان اوقاف و امور خیریه هر ساله طرح ضیافت الهی را با هدف کمک به نیازمندان اجرا می‌کرد و امسال با توجه به فرمایشات مقام معظم رهبری مبنی بر مواسات و همدلی و کمک مومنانه و دستورالعمل سازمانی، ذیل طرح ضیافت الهی، طرح ضیافت همدلی در استان اجرا می‌شود.

وی ادامه داد: ده هزار بسته معیشتی سهیه استان خوزستان است که برای توزیع میان نیازمندان در 16 شهرستان استان خوزستان آماده شده است. هزینه اجرای طرح و تأمین بسته‌های معیشتی از کمک‌های خیران و نیت موقوفات کمک به نیازمندان جمع‌آوری شده است. توزیع بسته‌های معیشتی از روز گذشته آغاز شده و تا پایان ماه رمضان ادامه خواه داشت. تاکنون بین 6 تا 7 هزار بسته میان نیازمندان توزیع شده است. 

فائزی گفت: موسسات خیریه و گروه‌های جهادی به دلیل اینکه در محلات و مناطق مختلف شهرها فعال هستند، خانواده‌های نیازمند را شناسایی کرده‌اند و این کار به ما کمک می‌کند تا خدماتمان را به نیازمندان واقعی ارائه دهیم.

لل

معاون فرهنگی اداره‌کل اوقاف و امور خیریه خوزستان بیان کرد: همچنین با توجه به تعطیلی بقاع متبرکه با توجه به شرایط حال حاضر جامعه و به دلیل اینکه ارتباط مردم با بقاع متبرکه قطع نشود برای نخستین‌بار برنامه سحرخیزان سیمای خوزستان ویژه سحرگاهان ماه رمضان به صورت زنده از حرم علی‌بن مهزیار اهوازی به صورت زنده پخش می‌شود. 

 

 

انتهای پیام
captcha