کد خبر: 3894084
تاریخ انتشار : ۰۷ ارديبهشت ۱۳۹۹ - ۱۰:۱۱
عضو جامعه مدرسین حوزه:

آیت‌الله امینی به گروه‌های مختلف فکری و سیاسی عنایت داشت

عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه با بیان اینکه آیت‌الله امینی جزء کارگزاران نظام بود و در سمت‌های خود منشأ خدمات خوبی شد، گفت: ایشان در دوره‌ای که امامت جمعه قم را برعهده داشت، در خطبه‌های خوب خود دغدغه‌های مردم را بیان می‌کرد. همچنین به گروه‌های مختلف فکری و سیاسی عنایت داشت و به گونه‌ای نبود که بخواهد گروهی را حذف و مورد بی‌توجهی قرار دهد.

آیت‌الله امینی در ولایتمداری ثابت قدم بود / تجلیل از ساده‌زیستیحجت‌الاسلام والمسلمین محمدعبداللهی، عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه قم و از دوستان آیت‌الله امینی، در گفت‌وگو با ایکنا، ضمن گرامیداشت یاد و خاطره عالم فرزانه و اندیشمند باتقوا، آیت‌الله ابراهیم امینی، گفت: ایشان از شخصیت‌های علمی قدیمی حوزه علمیه و از جمله افرادی بود که در دروس آیت‌الله العظمی بروجردی حضور داشتند.

وی اضافه کرد: ایشان از شاگردان قدیمی و مستدام حضرت امام خمینی(ره) و مرحوم علامه طباطبایی و از اصحاب، ندیمان و شاگردان خاص علامه محسوب می‌شدند و در مباحث عمومی و دروس ویژه و خاص علامه که کسانی مانند آیت‌الله بهشتی، شهید مطهری و آیت‌الله جوادی آملی شرکت می‌کردند، حضور داشتند.

تألیف آثار برای استفاده عموم مردم

عبداللهی با بیان اینکه آیت‌الله امینی در فقه و فلسفه کارشناس و متخصص بود، گفت: با وجود تخصص فقهی و فلسفی ایشان وارد تدوین و تألیف آثار گران قدری برای عموم مردم شدند؛ لذا کتب تربیتی، اخلاقی و خانوادگی نوشتند که برای عموم مردم قابل استفاده است و سال‌ها هم در تلویزیون بحث تربیتی و اخلاقی داشتند.


بیشتر بخوانید:


عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه قم بیان کرد: وی از نظر انقلابی از ابتدای نهضت همراه امام بودند و امور خاصی از طرف امام(ره) در قبل بعد انقلاب به ایشان واگذار شد؛ آیت‌الله امینی از اعضای فعال جامعه مدرسین بودند و در برخی ادوار مسئولیت‌هایی هم در جامعه داشتند؛ ایشان همراه و یار امام خمینی(ره) در قبل و بعد انقلاب بودند و بعد از رحلت امام(ره) هم، کارهای ویژه‌ای از طرف رهبر معظم انقلاب به ایشان واگذار شد.

منشأ خدمات در سمت‌های مختلف

استاد حوزه علمیه تصریح کرد: ایشان جزء کارگزاران نظام، عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام و سال‌ها هم عضو خبرگان رهبری و نماینده مردم تهران در این مجلس بود؛ در پست‌هایی که حضور داشتند منشأ خدمات خوبی هم بودند و در خط مشی گروه‌های فکری مختلف را مدنظر قرار می‌دادند.

عبداللهی افزود: فعالیت‌های آیت‌الله امینی تا این اواخر که از لحاظ جسمی ناتوان شدند، ادامه داشت و این اواخر به علت بیماری نتوانستند فعالیتی داشته باشند. ایشان در دوره‌های مختلف عضو خبرگان رهبری و در همراهی با آیت‌الله مشکینی، نایب رئیس اول خبرگان بودند؛ ایشان جزء ولایتمدارانی بودند که در این ولایتمداری ثابت قدم بود؛ فردی با بصیرت و همراه رهبر انقلاب بود که هیچ‌گاه از مسیر حمایت از رهبری دست برنداشتند.

آیت‌الله امینی به گروه‌های مختلف فکری و سیاسی عنایت داشت

عبداللهی تأکید کرد: در دوره‌ای ایشان به همراه آیت‌الله استادی و آیت‌الله جوادی آملی امامت جمعه قم را برعهده داشتند و خطبه‌های خوبی ارائه کردند و در آن، دغدغه‌های مردم را بیان می‌کردند؛ وی به گروه‌های مختلف فکری و سیاسی عنایت داشت و به گونه‌ای نبود که بخواهند گروهی را حذف و مورد بی‌توجهی قرار دهند.

ساده‌زیستی علی‌رغم شخصیت انقلابی و علمی شاخص

عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه قم اظهار کرد: از نظر اخلاقی با وجود این جایگاه برجسته انقلابی و علمی، بسیار ساده‌زیست بودند، منزل ایشان همان خانه قدیمی است که در حد افراد متوسط است؛ ایشان مشی و روش ساده‌‌ای در زندگی فردی و اجتماعی داشت که برای همه الگو است.

یادآور می‌شود، آیت‌الله امینی، شامگاه جمعه، 5 اردیبهشت‌ماه، به علت بیماری در بیمارستان شهید بهشتی قم دار فانی را وداع گفت و به لقاءالله پیوست؛ پیکر مطهر آن مرحوم دیروز، ششم اردیبهشت‌ماه، در حرم مطهر حضرت معصومه(س) دفن شد.

انتهای پیام
captcha