کد خبر: 3894423
تاریخ انتشار : ۰۷ ارديبهشت ۱۳۹۹ - ۱۵:۱۱

بازدید مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی کهگیلویه‌وبویراحمد از ایکنا

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی کهگیلویه و بویراحمد به همراه برخی از معاونان خویش از خبرگزاری ایکنا بازدید کرد.

بازدید مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی کهگیلویه‌وبویراحمد از ایکنا

به گزارش ایکنا از کهگیلویه‌وبویراحمد، محمدعلی پیرسبزی، مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی کهگیلویه و بویراحمد امروز، هفتم اردیبهشت‌ماه در بازدید از خبرگزاری ایکنا، گفت: با توجه به اینکه در شرایط کرونایی قرار داریم، نتوانسته‌ایم برنامه‌های معمولی خود را انجام دهیم، از ابتدای شیوع کرونا جزو اولین استان‌هایی بودیم که برنامه‌های فرهنگی و هنری خوبی در خصوص مقابله با کرونا از طریق فضای مجازی انتشار دادیم و جلسات هماهنگی و تخصصی در این رابطه نیز برگزار کریدم.
وی با اشاره به برگزاری چند جشنواره فرهنگی و هنری به صورت مجازی با موضوع در خانه بمانیم و پیشگیری از کرونا ویروس، افزود: جشنواره فیلم موبایلی، جشنواره هنرهای تجسمی(پوستر و موشن گرافیک)، استنداپ کمدین و جشنواره رسانه ازجمله این جشنواره‌ها بوده که آثاری از سایر استان‌ها به برخی از این جشنواره‌ها ارسال شده است.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی کهگیلویه و بویراحمد با بیان اینکه جشنواره رسانه با مشارکت بسیج رسانه، حوزه هنری و علوم پزشکی بوده، خاطرنشان کرد: هدف از برگزاری این جشنواره تشکر و قدردانی از زحمات فعالان و خبرنگاران رسانه‌ای که در کنار فعالان مقابله با کرونا در خط مقدم مبارزه با این بیماری حضور داشتند، بوده است.
پیرسبزی تصریح کرد: همچنین جشنواره هنرهای تجسمی (نقاشی، طراحی، عکاسی) در رده سنی کودکان و بزرگسالان برگزار شد.
وی با بیان اینکه در ایام کرونا کلاس‌های آموزشی، فرهنگی و هنری ازجمله کارگردانی و بازیگری را به صورت مجازی برگزار کرده‌ایم، ابراز کرد: اهدای کتاب به کادردرمانی بیمارستان شهید جلیل یاسوج (بیمارستان معین کرونای استان)، برگزاری جلسات شورای اطلاع رسانی و کارگاه شعر به صورت مجازی از دیگر اقدامات این اداره کل در ایام کرونا بوده است.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی کهگیلویه و بویراحمد بیان کرد: در ماه مبارک رمضان برنامه‌های قرآنی، عترت و آموزه‌های دینی از طریق فضای مجازی با همکاری کانون‌های مساجد، مؤسسات قرآنی و ادارات شهرستان‌های استان برگزار خواهیم کرد.

بازدید مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی کهگیلویه‌وبویراحمد از ایکنا
وی با اشاره به شعار امسال، عنوان کرد: توجه ویژه‌ای به تولیدات فاخر فرهنگی و هنری در استان داریم و در این زمینه از اهالی فرهنگ، هنر و رسانه انتظار داریم به کمک ما بیایند و هر جا بتوانیم از نظرات آنها استفاده خواهیم کرد البته به ظرفیت‌ها و زمینه‌های فرهنگی و هنری شهرستان‌ها نیز توجه خواهیم داشت.
پیرسبزی تاکید کرد: طبق بررسی‌های صورت گرفته در حوزه و واحدهای فرهنگی، هنری و رسانه‌ای استان، این بخش‌ها نیز همچون سایر واحدها و اصناف که در دوران کرونا تعطیل بودند، دچار خسارت شدند و براساس برآوردها و ارزیابی‌های صورت گرفته حدود 6 میلیارد تومان به این بخش ها خسارت وارد شده است.
وی با اشاره به اینکه جامعه پویا، رسانه پویا می‌خواهد، تصریح کرد: خبرگزاری‌های ایسنا و ایکنا این ویژگی را دارند و می‌توانند این پویایی به سایر بخش‌های جامعه نیز انتقال دهند.

انتهای پیام
captcha