
سیدمحمد طباطبایی، معاون مشارکتهای مردمی مجمع خیرین سلامت، در گفتوگو با ایکنا، از طراحی و توزیع بستههای یاران صاحبالزمان(عج) در میان مردم نیازمند مناطق محروم و حاشیه شهرها خبر داد و اظهار کرد: پس از فرمان کمکهای مؤمنانه در ماه مبارک رمضان از سوی رهبر معظم انقلاب، دستورالعملی به تمامی مراکز و شعبات استانی مجمع خیرین سلامت صادر شد، تا برای کسانی که در تهیه مایحتاج غذایی خود مشکل دارند، بستههای ۳۱۳ هزار تومانی یاران حضرت صاحبالزمان(عج) در مناطق محروم و حاشیه شهرها توزیع شود. امیدواریم خیران با فضای ایجاد شده کنونی بتوانند بیش از پیش به مردم کمک کنند. در حال حاضر نیز پویشهایی مانند «محسنین سلامت» و «کمکهای مهربانی» از سوی مجمع خیرین سلامت طراحی شده است.
طباطبایی در رابطه با آخرین میزان کمکهای خیران در حوزه مقابله با کرونا، گفت: از ابتدای شیوع کرونا در کشور ۳۰۰ مرکز خیرین سلامت در سراسر کشور برای کمک به وزارت بهداشت فعال شد و تا امروز توانستهاند بالغ بر ۲۳۰ میلیارد تومان کمک را جمعآوری و در اختیار دانشگاههای علوم پزشکی بگذارند.
وی ادامه داد: در اوایل شیوع کرونا در برخی از مراکز مانند گیلان، قم و شهرهایی مانند کاشان، درگیری بیمارستانها با این بیماری بسیار زیاد بود، به همین جهت در این شهرها مجمع خیرین سلامت فعالیت مضاعفی را انجام داد، چنانکه تا پایان فروردینماه در قم بالغ بر ۴۸ میلیارد تومان کمکهای مردمی جمعآوری شد. علاوه بر این، کارگاههای دوخت ماسک و لباس حفاظتی و ساخت محلولهای ضد عفونی با مشارکت شورای زنان این مجمع راهاندازی شد. این کمکها در هر منطقهای متفاوت بود؛ از مادر شهیدی که دو النگوی طلای خود را هدیه داد و شهری که ۲۰۰ میلیون تومان در آن جمعآوری شد تا جایی مانند آذربایجان غربی و اصفهان و قم که بیشترین کمک توسط خیرین سلامت صورت گرفت.
طباطبایی با بیان اینکه مجمع خیرین سلامت کشور یک خیریه تخصصی است و محور دیگر خیریهها برای مقابله با قرار گرفته است، اظهار کرد: پس از دستور وزارت کشور به استانداریها، مجمع خیرین سلامت هر استانی محور جذب مشارکتهای مردمی در زمینه سلامت شده است. بر همین اساس کارهای مشترکی با سایر خیریهها انجام شده و جلوی موازیکاری در این زمینه گرفته شده است. ضمن اینکه مجمع خیرین سلامت از طریق نیازمندیهای اعلامی از سوی دانشگاههای علوم پزشکی به مجمع، برنامه کمکها را به خیریهها اعلام میکنند تا با توجه به ضرورتهایی که بیمارستانها دارند، اقدامات لازم انجام شود. در حال حاضر وضعیت تجهیزات انفرادی و سایر اقلام مورد نیاز بیمارستانها در وضعیت مناسبتری از گذشته است؛ اما در مناطق محروم همچنان برخی تجهیزات مانند دستگاههای اکسیژنساز مورد نیاز است.
معاون مشارکتهای مردمی مجمع خیرین سلامت با اشاره به لزوم حمایت مالی از پژوهشهای سلامت، یادآور شد: موضوع حمایت از پژوهشهای سلامت برای پیشگیری و درمان بیماریها با توجه به شیوع بیماری کرونا روزبهروز بیشتر مطرح میشود، مجمع خیرین سلامت پیش از شیوع این بیماری در دو سال گذشته بنیادی را با همکاری دانشکده طب ایرانی دانشگاه علوم پزشکی تهران با عنوان بنیاد ایرانی راهاندازی کرد تا زمینه همراهی طب مدرن با طب ایرانی ایجاد شود و از ناهنجاریهای موجود که در طب سنتی ایجاد شده است جلوگیری کند، با شیوع بیماری کووید19 این بنیاد تحقیقات و پژوهشهای مختلفی را درباره این بیماری آغاز کرده و از تمامی خیران نیز درخواست میکنیم که این پژوهشها را مورد حمایت قرار دهند.
انتهای پیام