به گزارش ایکنا به نقل از معاونت امور زنان و خانواده ریاست جمهوری، افتتاح ویدئوکنفرانسی شبکه تولیدی ماسک و پوشاک در تهران و ساری با حضور معصومه ابتکار، معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده، محمدصادق بیجندی، معاون جهاد دانشگاهی کشور، مهناز امامدادی، رئیس دبیر خانه ستاد ساماندهی و حمایت از مشاغل خانگی کشور، نوراللهزاده، رئیس صندوق کار آفرینی امید، خیریانپور، معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری مازندران، عبدالهیان، رئیس جهاد دانشگاهی مازندران، اصغری، مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی، قاسمی طوسی، مدیرکل دفتر امور بانوان استانداری مازندران و رضایی، فرماندار ساری برگزار شد.
در این مراسم کارگاههای شرکت دایا هنر اکسیر ماندگار به عنوان پیشران طرح ملی توسعه مشاغل خانگی با محوریت استان مازندران همزمان در ۹ استان کشور با به کارگیری ۶۵۰ واحد مشاغل خانگی با ظرفیت تولید روزانه ۱۱۰ هزار ماسک و هزار لباس بهداشتی به بهرهبرداری رسید.
معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده با بیان اینکه برای دولت توجه به کسب و کارهای دچار آسیب اهمیت دارد، تصریح کرد: شناسایی زنانی که کسب و کارهای خانگی کوچک دارند در اولویت است و باید به آنها آموزش و حمایت لازم در حوزه تولید و فروش داده شود.
وی از مصوبه استانداردسازی محصولات تولیدی مشاغل خانگی در شورای عالی استاندارد کشور خبر داد و بیان کرد: با ابلاغ آئیننامه اجرایی این مصوبه از این پس همه محصولات تولیدی مشاغل خانگی به جز صنایع غذایی با برند استاندارد وارد بازار میشوند.
معاون رئیس جمهور در ادامه تصریح کرد: امیدواریم با افتتاح طرح مشاغل خانگی در مازندران و هشت استان دیگر بتوانیم به تحقق شعار سال که جهش تولید است، عینیت بخشیم.
وی در عین حال درک شرایط کرونایی و انطباق برخی مشاغل با شرایط جدید و تولید محصولات بهداشتی را مهم دانست و افزود: در حال حاضر ادامه فعالیت اقتصادی در اولویت است و باید به بحث بازاریابی کالاهای تولید شده در طرح مشاغل خانگی اهمیت داد.
در این مراسم محمدصادق بیجندی، معاون آموزشی جهاددانشگاهی، گفت: باید به بحث اشتغال توجه جدی داشته باشیم و این مهم را با خرد جمعی و یک تیم بزرگ پیگیری میکنیم.
وی با اشاره به اینکه همین امروز سفارش تولید ۵۰ هزار ماسک را دریافت کردیم، افزود: امیدواریم پیشران طرح مشاغل خانگی به خوبی بدرخشد و شعار هر خانه یک کارخانه محقق شود. اگر جهاددانشگاهی بتواند توافقی با وزارت بهداشت داشته باشد، طرح مشاغل خانگی با سهولت و موانع کمتری به فعالیت خود ادامه میدهد.
مهناز امامدادی، رئیس دبیرخانه ستاد ساماندهی و حمایت از مشاغل خانگی وزارت تعاون، کار ورفاه اجتماعی نیز گفت: این شبکه در راستای طرح توسعه مشاغل خانگی و توانمندسازی اقتصادی زنان سرپرست خانوار راه اندازی شده است. این طرح با توجه به حضور فعال زنان سرپرست خانوار از اهمیت بالایی برخوردار است و در ایام کرونایی نیز این اهمیت دو چندان شد. فعالان این حوزه در جهاددانشگاهی این روند را ادامه دهند تا شاهد شکوفایی همه ظرفیتهای اشتغالزایی در کشور باشیم.
حسن خیریانپور، معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری مازندران نیز در افتتاح ویدئوکنفرانسی این کارگاه تولیدی ماسک ساری از پرداخت ۱۴۰ میلیارد تومان تسهیلات ارزان قیمت برای انواع مشاغل خانگی طی سال ۹۸ در استان خبر داد و گفت: امروزه با بهره گیری از توانمندی طرح مشاغل خانگی رونق اقتصادی خوبی در استان بوجود آمده است.
خیریانپور با بیان اینکه مازندران در تولید محصولات خانگی در قالب مشاغل صنایع دستی، کشاورزی، صنایع غذایی سنتی و همچنین در بخش اشتغال روستایی و عشایری نقش مهمی دارد، گفت: توجه به شرکتهای دانشبنیان، صنایع هایتک و خدمات از برنامههای توسعه مشاغل خانگی استان است.
عبدالهیان، رئیس جهاددانشگاهی مازندران در ابتدای مراسم ضمن خیر مقدم و قبولی طاعات و عبادات، اظهار کرد: با توجه به اینکه امسال به عنوان سال جهش تولید از سوی مقام معظم رهبری نامگذاری شده طبیعتا اولویت دادن به کسب و کارهایی که در راستای جهش تولید است و میتواند به افزایش تولید ملی کمک کند از اهمیت ویژهای برخوردار است.
هاشمینسب، مدیرعامل شرکت دایا هنر اکسیر ماندگار مازندران، نیز اظهار کرد: این شرکت تولید ماسک و پوشاک از ششم فروردینماه، کار خود را آغاز کرد و اکنون با همکاری جهاددانشگاهی، معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی و امور بانوان استانداری توانسته چراغ خانه ۶۵۰ خانواده را روشن کند.
انتهای پیام