کد خبر: 3894847
تاریخ انتشار : ۱۰ ارديبهشت ۱۳۹۹ - ۰۸:۳۷

درس عملی یک حوزه/ آستین همتی که زنان اهل سنت بالا می‌زنند

به همت نمایندگی ولی فقیه در امور اهل سنت استان، کارگاه آموزشی تولید ماسک ویژه طلاب خواهر اهل سنت بیرجند و اسدیه برگزار شد و قرار است با همکاری این طلاب حدود 15 هزار ماسک برای رفع بخشی از نیاز جامعه به اقلام بهداشتی تولید شود.

درس عملی یک حوزه/ آستین همتی که زنان اهل سنت بالا می‌زنندچند ماهی است که زنگ یک بیماری به نام کرونا در گوش ایران پیچیده و آمارهای هر روزه بیماران و قرنطینه مردم خود گواه بزرگی است. اما این بیماری جدا از غمی که در کالبد ایران تزریق کرد، محاسنی هم داشت، زیرا عیار بسیاری را مشخص کرد؛ انسان‌هایی که در گرماگرم استرس مردم فقط به فکر سودجویی خود بودند و اقلام بهداشتی را با قیمتی گزاف به مردم فروختند و یا اقلام مورد نیاز مردم را احتکار کردند.

در میان همه این ناجوانمردی‌ها، ایثار انسانیت بعضی نیز درخشان‌تر شد، از صاحب ملکی که اجاره چندین ماه را می‌بخشد تا مستأجرش بیش از این ضرر نکند تا مردمی که برای کمک به خانواده‌های آسیب‌دیده از کرونا و یا تولید اقلام بهداشتی خود دست به کار شده‌اند.

به راستی چه جمله و چه کلماتی می‌تواند این حجم از انسانیت را معنا کند؟ چه توصیفی می‌تواند انسانیت کسانی را که خود نگران هستند، اما به فکر رفع استرس مردم‌اند بیان کند؟ شاید هیچ و شاید تنها اجر خدا برای این همدلی و تعاون کافی باشد. البته یکی از ثمرات مهم تعاون و همکاری نزدیکی به خداوند و مردم است. پیامبر اکرم(ص) می‌فرماید: «بخشنده هم به خدا نزدیک می‌شود و هم به مردم.»

خداوند در آیه ۲ سوره مبارکه مائده فرموده است: «یَا أَیُّهَا الَّذِینَ آمَنُواْ لاَ تُحِلُّواْ شَعَآئِرَ اللّهِ وَلاَ الشَّهْرَ الْحَرَامَ وَلاَ الْهَدْیَ وَلاَ الْقَلآئِدَ وَلا آمِّینَ الْبَیْتَ الْحَرَامَ یَبْتَغُونَ فَضْلًا مِّن رَّبِّهِمْ وَرِضْوَانًا وَإِذَا حَلَلْتُمْ فَاصْطَادُواْ وَلاَ یَجْرِمَنَّکُمْ شَنَآنُ قَوْمٍ أَن صَدُّوکُمْ عَنِ الْمَسْجِدِ الْحَرَامِ أَن تَعْتَدُواْ وَتَعَاوَنُواْ عَلَى الْبرِّ وَالتَّقْوَى وَلاَ تَعَاوَنُواْ عَلَى الإِثْمِ وَالْعُدْوَانِ وَاتَّقُواْ اللّهَ إِنَّ اللّهَ شَدِیدُ الْعِقَابِ؛ اى کسانى‌که ایمان آورده‌‏اید حرمت ‏شعائر خدا و ماه حرام و قربانى بی‌‏نشان و قربانی‌هاى گردن‏بنددار و راهیان بیت‌الحرام را که فضل و خشنودى پروردگار خود را می‌‏طلبند نگه دارید و چون از احرام بیرون آمدید [می‌‏توانید] شکار کنید و البته نباید کینه‌‏توزى گروهى که شما را از مسجدالحرام باز داشتند شما را به تعدى وادارد و در نیکوکارى و پرهیزگارى با یکدیگر همکارى کنید و در گناه و تعدى دستیار هم نشوید و از خدا پروا کنید که خدا سخت ‏کیفر است.»

درس عملی یک حوزه/ آستین همتی که زنان اهل سنت بالا می‌زنند

یک کلاس درس عملی

به همت نمایندگی ولی فقیه در امور اهل سنت استان، کارگاه آموزشی تولید ماسک ویژه طلاب خواهر اهل سنت بیرجند و اسدیه برگزار شد و قرار است با همکاری این طلاب حدود 15 هزار ماسک برای رفع بخشی از نیاز جامعه به اقلام بهداشتی، تولید شود.

فرشته رمضانی، استاد حوزه الصدیق بیرجند در گفت‌وگو با ایکنا اظهار کرد: انگیزه اصلی من از حضور در این کارگاه و شرکت در تولید ماسک، رفع نیاز کشور است. وقتی می‌بینم کشورم نیاز دارد، باید به عنوان یک فرد از این جامعه به کمک بیایم، مانند زمان جنگ که همه از مرد و زن تلاش کردند تا کشور به پیروزی برسد، اکنون نیز جنگی وجود دارد که باید پیروز از آن بیرون آییم.

این استاد حوزه الصدیق بیرجند بیان کرد: باید همه به عنوان مسلمان تلاش کنیم تا سلامتی مردم و ملت ایران حفظ شود و از این فرصت استفاده کنیم تا درس زندگی را به طلاب بیاموزیم. در این شرایط که بسیاری از مردم شاید از نظر روحی مشکل پیدا کرده و دچار استرس شده‌اند، وظیفه طلاب و افرادی که در حوزه مفاهیم قرآنی کار می‌کنند، بسیار خطیرتر می‌شود. افرادی که در این حوزه فعالند باید ضمن کمک‌رسانی برای ارتقای سلامت جامعه، کمک کنند تا مردم مفاهیم قرآنی را درک کرده، با آیات قرآن انس گرفته و آن را برای رفع اضطراب به کار گیرند.

این استاد حوزه الصدیق بیرجند بیان کرد: این شرایط یک امتحان الهی است و اگر مفاهیم قرآنی در قلب شخص جای گیرد، خواهد توانست از پس مشکلات برآید و یکی از الزامات این امر وحدت و همدلی در سایه آموزه‌های قرآن است.

درس عملی یک حوزه/ آستین همتی که زنان اهل سنت بالا می‌زنند

تولید 15 هزار ماسک در سایه تعاون و ایثار

سیده زینب شکرویی، مسئول واحد خواهران نمایندگی ولی فقیه در امور اهل سنت خراسان‌جنوبی نیز در گفت‌وگو با ایکنا از خراسان‌جنوبی اظهار کرد: کارگاه آموزشی تولید ماسک ویژه طلاب خواهر اهل سنت بیرجند و اسدیه در حال برگزاری است. طلاب خواهر و خانواده‌های آنان که در مدرسه علمیه الصدیق تحصیل می‌کنند، در این کارگاه با نحوه تولید ماسک آشنا شده و سپس در منازل خود به تولید ماسک خواهند پرداخت.

مسئول واحد خواهران نمایندگی ولی فقیه در امور اهل سنت خراسان‌جنوبی بیان کرد: هدف از انجام این کار، دادن درس عملی همدلی و تعاون به طلاب که یکی از اصول تاکید شده در قرآن است، آشنا شوند. قرار است این طلاب تولید 15 هزار ماسک را برای رفع نیاز جامعه برعهده گیرند تا بخشی از رسالت خود را به انجام رسانند.

وی یادآور شد: همچنین در راستای اعطای کمک‌های نقدی بین خانواده‌های نیازمند در این شرایط جامعه نیز ورود و سعی کرده‌ایم رسالت خود را برای انتشار مفاهیم قرآن در جامعه به انجام رسانیم.

درس عملی یک حوزه/ آستین همتی که زنان اهل سنت بالا می‌زنند

کارگاهی همچون این کارگاه، تنها یک کلاس آموزشی ساده نبود، شاید درسی که در این کارگاه داده شد و حرفی که زده شد، بسیار بزرگتر از صد کلاس تئوری باشد. زندگی به سبک قرآن شاید همین باشد، اینکه هرجا دیدی جامعه اسلامی به کمک نیاز دارد، به دور از شعارها و رنگ‌ها آستین همت بالا بزنی. شاید زندگی قرآنی همین باشد...

گزارش تصویری را اینجا ببینید.

انتهای پیام
captcha