پویش ملّی فصل همدلی با شعار مشارکت و همدلی برای تحقق جامعه مهدوی اجرا می‌شود
کد خبر: 3894872
تاریخ انتشار : ۰۹ ارديبهشت ۱۳۹۹ - ۱۰:۲۸

پویش ملّی فصل همدلی با شعار مشارکت و همدلی برای تحقق جامعه مهدوی اجرا می‌شود

معاون عمران و توسعه امور شهری و روستایی وزیر کشور از اجرای پویش ملّی فصل همدلی با شعار مشارکت و همدلی برای تحقق جامعه مهدوی از سوی شهرداری‌ها و دهیاری‌ها خبر داد و گفت: شیوه نامه اجرای این پویش ابلاغ شد.

به گزارش ایکنا به نقل از روابط عمومی سازمان شهرداری‌ها و دهیاری‌های كشور، مهدی جمالی‌نژاد، معاون عمران و توسعه امور شهری و روستایی وزیر کشور و رئیس سازمان شهرداری‌ها و دهیاری‌های کشور، اعلام کرد: با توجه به تأکیدات مقام معظم رهبری در خصوص ضرورت بهره‌گیری از مشارکت‌های شهروندی در کاهش آسیب‌های ناشی از شیوع ویروس کرونا، مواسات، همدلی و كمک مؤمنانه به نیازمندان و اقشاری كه بیشترین آسیب را در شرایط كنونی دیده‌‌اند و به‌ منظور استفاده بهینه از فرصت معنوی تقارن ماه مبارک رمضان با بهار طبیعت؛‌  پویش ملی فصل همدلی با شعار مشارکت و همدلی برای تحقق جامعه مهدوی از سوی شهرداری‌ها و دهیاری‌های کشور اجرا می‌شود.

جمالی‌نژاد افزود: در این راستا و به منظور بهره گیری از ظرفیت سرمایه اجتماعی و نقش تعیین کننده شهرداری‌ها و دهیاری‌ها و شوراهای اسلامی شهر و روستا در شکل‌گیری و توسعه مناسبات فرهنگی و اجتماعی محلی، شیوه‌نامه اجرایی پویش ملّی فصل همدلی برای اجرا در شهرداری‌ها و دهیاری‌ها ابلاغ ‌شد.

وی اضافه كرد: با توجه به قرار گرفتن در ماه پربركت رمضان، در شیوه‌نامه ابلاغی توصیه‌هایی نیز در راستای نكوداشت این ایام مبارک و معنوی با مد نظر قرار دادن ملاحظات بهداشتی و اجتماعی به شهرداری‌ها و دهیاری‌ها مورد تأكید قرار گرفته است.

جمالی نژاد، برخی اهداف این پویش را استفاده از ظرفیت مشارکت سازمان‌های مردم نهاد، اقشار مختلف شهروندان و تشکل‌های مردمی در فعالیت‌های عام‌المنفعه و کمک به اقشار آسیب‌پذیر، استفاده از ظرفیت گروه‌های ترویجی و تبلیغی نظیر روحانیون، مددکاران اجتماعی و ... برای توسعه آموزش‌های شهروندی و جلب مشارکت و ایجاد فضای تعامل شهروندان با مدیران شهری و روستایی برشمرد.

وی تأکید بر خانواده محوری در اجرای فعالیت‌ها و تحکیم خانواده به‌عنوان محور توسعه و انسجام اجتماعی، ترویج آموزه‌های ایرانی و اسلامی در مقابله با مشکلات فراگیر و حمایت اجتماعی از اقشار کم‌توان و بی‌بضاعت و کمک به ایجاد فضای آرامش و اطمینان بخشی به شهروندان برای کاهش تبعات روانی فراگیری بیماری کرونا را سایر اهداف پویش ملی فصل همدلی ذکر کرد.

جمالی‌نژاد اضافه کرد: به منظور اجرای این پویش، مراکز دائمی و موقت مشاوره غیرحضوری با استفاده از ظرفیت مساجد، فرهنگسراها متناسب با وضعیت شهرها و روستاها در موضوعات تحصیلی، خانوادگی، اقتصادی، بهداشت و سلامت و..... ایجاد خواهد شد.

وی برگزاری تورهای مجازی گردشگری شهری به منظور آشنایی شهروندان با فضاهای تاریخی و فرهنگی، برگزاری رویدادهای سنتی و جشنواره‌های بومی و محلی برگزاری سامانه‌های نشاط و مسابقات در رشته‌های مختلف ورزشی، فرهنگی، قرآنی و معارف اسلامی و هنری با رعایت فاصله‌گذاری اجتماعی هوشمند و به صورت مجازی، برگزاری نمایشگاه‌ها و بازارچه‌های موقت و مجازی با محوریت ارائه محصولات خانگی و صنایع‌دستی و بهره‌گیری از آثار تولیدی در فضاسازی و طراحی سیما و منظرشهری را دیگر فعالیت‌ها در راستای اجرایی شدن این پویش عنوان کرد.

به گفته جمالی‌نژاد، تولید محتوا و اجرای آموزش‌های مجازی مهارت‌های زندگی، پرورش خلاقیت و آموزش‌های عمومی شهروندی و اجرای برنامه‌ها و رویدادهای مرتبط با ترویج فرهنگ کتابخوانی به‌ویژه مسابقات کتابخوانی در موضوعات مرتبط با ماه مبارک رمضان در فضای مجازی از دیگر اقداماتی است که در راستای اجرایی شدن پویش ملی فصل همدلی توسط مدیریت شهری وروستایی صورت می‌گیرد.

رئیس سازمان شهرداری‌ها و دهیاری‌های کشور،‌ اجرای هنرهای نمایشی در مکان‌های عمومی قابل دسترس عموم شهروندان از جمله محلات و مجتمع‌های مسکونی، برگزاری مسابقات و احیاء بازیهای بومی و محلی متناسب با وضعیت موجود و در صورت امکان به صورت مجازی،  برگزاری تورهای مجازی گردش علمی برای آشنایی کودکان و نوجوانان با صنایع، مشاغل و حرفه‌های مختلف، ایجاد و فعال نمودن کانونهای محلّی مردمی در زمینه‌های مختلف هنری، ادبی، حرفه‌ای و....،‌  برگزاری نشست‌های مجازی صبحانه و عصرانه همنشینی و هم‌فکری مدیران شهری با اقشار مختلف شهروندان،‌ ایجاد گذرهای مجازی فرهنگ و هنر و تماشاخانه‌های شهری برای نمایش آثار هنری فاخر را دیگر اقدامات شهرداری‌ها و دهیاری‌ها در اجرای پویش ملّی فصل همدلی ذکر کرد.

انتهای پیام
captcha