کد خبر: 3895512
تاریخ انتشار : ۱۲ ارديبهشت ۱۳۹۹ - ۰۵:۴۴

تربیت نیروهای قرآنی در جلسه «عروه‌الوثقی» و گسترش کلام وحی در روستاهای حمیدیه

عبدالکاظم حیدری قاری استان خوزستان از سه سال پیش تاکنون، به صورت هفتگی جلسه آموزش شیوه‌های تلاوت قرآن کریم با عنوان «عروه‌الوثقی» را در شهرستان حمیدیه برپا می‌کند. این آموزش‌ها اکنون باعث شده که افرادی از خروجی آن تربیت شده و کار آموزش قرآن را در روستاهای این شهرستان ادامه دهند.

تربیت نیروهای قرآنی در جلسه «عروه‌الوثقی» و گسترش کلام وحی در روستاهای حمیدیه

به گزارش ایکنا از خوزستان، عبدالکاظم حیدری قاری استان خوزستان از سه سال پیش تاکنون، به صورت هفتگی جلسه آموزش شیوه‌های تلاوت قرآن کریم با عنوان «عروه‌الوثقی» را در شهرستان حمیدیه برپا می‌کند. این آموزش‌ها اکنون باعث شده که افرادی از خروجی آن تربیت شده و کار آموزش قرآن را در روستاهای این شهرستان آغاز کرده و ادامه دهند.

عبدالکاظم حیدری، قاری استان خوزستان در گفت‌وگو با ایکنا از خوزستان، اظهار کرد: از سه سال پیش تاکنون جلسه آموزشی «عروه‌الوثقی» در شهرستان حمیدیه برپا است که البته اکنون بخاطر شرایط جامعه تعطیل است. 

وی ادامه داد: به منظور آموزش قرآن در سال‌های گذشته خودم با هزینه و وسیله شخصی رفت و آمد می‌کردم و برای آموزش هزینه‌ای دریافت نکردم به همین دلیل قرآن‌آموزان آن جلسه به همین طریق، به صورت خودجوش و جهادی به روستاهای اطراف حمیدیه می‌روند و جلسات قرآن را راه‌اندازی می‌کنند. از این جلسات قرآن در روستاهای شهرستان حمیدیه تاکنون استقبال بسیاری شده است. 

حیدری همچنین درباره ادامه فعالیت‌های قرآنی در روزهای قرنطینه، بیان کرد: به دلیل شرایط اکنون جامعه برنامه‌های عمومی و جلسات قرآن کریم تعطیل شده‌اند و برگزاری جلسات خانگی هم به دلیل حفظ سلامت قرآن‌آموزان و مردم درست نیست. 

این قاری قرآن کریم ادامه داد: من در فضای مجازی فعالیتی ندارم و آموزش را به این فضا انتقال نداده‌ام. پیش از اینکه این شرایط پیش بیاید فرصت آن‌چنانی برای آموزش خصوصی نداشتم اما اکنون وقتم آزادتر است و جلسات خاصی را در خانه خودم برگزار می‌کنم به این ترتیب که تعدادی از جوانان می‌آیند و من آنها را آموزش می‌دهم؛ اینها هر کدام جلسه قرآن برای خودشان دارند و جلسه اداره می‌کنند که هر یک ۲۰ تا ۳۰ نفر را آموزش می‌دهند.

وی افزود: بیشتر افرادی که آموزش داده‌ام امام جماعت در مساجد یا سخنران هستند که این افراد در اهواز، حمیدیه و روستاهای اطراف شهرستان حمیدیه جلسه دارند. پیش از این هم نزدیک به ۱۰ نفر را برای اینکه در روستاهای اطراف حمیدیه جلسات قرآن را فعال کنند آموزش داده‌ام.

حیدری تصریح کرد: آنچه که برای ما حائز اهمیت است نظم و استمرار در یادگیری است و به همه آنانی که می‌خواهند قرآن کریم را بیاموزند می‌گوییم برای وقت خودتان و ما ارزش قائل شوید تا بتوانید با نظم در حضور در جلسات نتیجه خوبی را به دست بیاورید. 

انتهای پیام
captcha