کد خبر: 3895761
تاریخ انتشار : ۱۳ ارديبهشت ۱۳۹۹ - ۱۱:۳۹

توزیع بیش از ۳۱ هزار بسته معیشتی توسط هیئات مذهبی هرمزگان

توزیع بیش از ۳۱ هزار بسته معیشتی توسط هیئات مذهبی هرمزگان کمیته هیئات مذهبی و مواکب قرارگاه استان هرمزگان در راستای مشارکت در رزمایش مواسات و همدلی تاکنون بیش‌ از ۳۱ هزار و ۱۵۰ بسته غذایی بین نیازمندان توزیع کرده است.

به گزارش ایکنا از هرمزگان، به نقل از روابط عمومی اداره‌کل تبلیغات اسلامی استان، حجت‌الاسلام علی‌اکبر انصاری‌راد، مدیرکل این نهاد اظهار کرد: هیئات مذهبی و مواکب استان، اقدامات بی‌نظیری در راستای تهیه و توزیع بسته‌های معیشتی بین نیازمندان انجام داده‌اند که جای قدردانی دارد.

وی تصریح کرد: کمیته هیئات مذهبی و مواکب قرارگاه استان در راستای مشارکت در رزمایش مواسات و همدلی تاکنون، بیش‌ از ۳۱ هزار و ۱۵۰ بسته غذایی به ارزش ریالی ۴ میلیارد و ۶۷۲ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان بین نیازمندان توزیع کرده‌ است. فعالیت‌های هیئات مذهبی، تشکل‌های دینی، پایگاه‌های فرهنگی و اجتماعی در محلات تا پایان ماه مبارک رمضان همچنان ادامه خواهد داشت.

مدیرکل تبلیغات اسلامی هرمزگان از راه‌اندازی مسجد و حسینیه مجازی مذهبی برای اجرای برنامه‌های زنده مذهبی در ماه رمضان در سطح استان خبر داد و افزود: روحانیان، مداحان و ذاکران اهل‌بیت(ع) با مسجد و حسینیه‌های مجازی برای اجرای برنامه‌های مذهبی همکاری بسیار خوبی دارند.

انصاری‌راد با اشاره به اینکه از ابتدای شیوع ویروس کرونا هیئات مذهبی نیز وارد عمل شدند، بیان کرد: توزیع بسته‌های بهداشتی و ماسک، بسته‌های غذایی و کمک به ضدعفونی کردن معابر و ... ازجمله اقدامات انجام شده، بوده است.

وی گفت: مردم استان هرمزگان همگام با سایر نقاط ایران اسلامی با لبیک به ندای رهبر معظم انقلاب مبنی بر ضرورت ایجاد رزمایش و راه‌اندازی قرارگاه مرکزی مواسات و همدلی استان در شرایط حاضر کشور، رزمایش مقدسی را راه‌اندازی کرده‌اند تا کمک‌های مؤمنانه خود را به دست نیازمندان و آسیب‌دیدگان از کرونا برسانند.

مدیرکل تبلیغات اسلامی هرمزگان ادامه داد: راه‌اندازی این قرارگاه در راستای یک کار دینی، حرکت خداپسندانه و برخاسته از اراده‌های مردم است و با توجه به مشکلات پیش‌آمده ناشی از ویروس منحوس کرونا برای اقشار محروم و آسیب‌پذیر جامعه، این رزمایش کمک بزرگی به آن‌ها می‌شود.

انصاری‌راد با بیان اینکه در حال حاضر، جامعه ما نیازمند گسترش فرهنگ انفاق و ایثار است، اظهار کرد: اگرچه تاکنون، مصادیق فراوانی از مواسات، انفاق و ایثار را از مردم شاهد بودیم، اما در حال حاضر با توجه به بیانات رهبر معظم انقلاب اسلامی، باید این روحیه دینی و انسانی را تقویت کنیم.

یادآور می‌شود، در استان هرمزگان، حدود هزار و ۱۰۵ هیئت مذهبی فعالیت دارند که از این تعداد بیش از ۹۹۰ هیئت مذهبی دارای مجوز رسمی از اداره‌کل تبلیغات اسلامی استان هستند.

انتهای پیام
captcha