کد خبر: 3895821
تاریخ انتشار : ۱۳ ارديبهشت ۱۳۹۹ - ۱۲:۵۹

برپایی محفل انس با قرآن کریم در بیمارستان‌های اردبیل

مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان اردبیل گفت: همزمان با ماه مبارک رمضان، محفل انس با قرآن کریم در بیمارستان‌های اردبیل برگزار می‌شود.

برپایی محفل انس با قرآن کریم در بیمارستان‌های اردبیلبه گزارش ایکنا از اردبیل، حجت‌الاسلام والمسلمین مهدی ستوده، مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان اردبیل، ۱۳ اردیبهشت‌ماه ضمن قدردانی از زحمات کادر درمانی از ابتدای شیوع کرونا، اظهار کرد: کادر درمانی مراکز بهداشتی و بیمارستان‌ها در خط مقدم مبارزه با ویروس کرونا هستند و در شرایط قرنطینه در مراکز درمانی شبانه‌روز در حال خدمت‌رسانی هستند.
وی اظهار کرد: سازمان اوقاف و امور خیریه با هماهنگی وزارت بهداشت و همزمان با ماه مبارک رمضان برنامه‌های مشترکی تدارک دیده تا در مراکز درمانی با رعایت پروتکل‌های بهداشتی قبل از مراسم اذان مغرب در نمازخانه یا سالن اجتماعات بیمارستان‌ها و مراکز درمانی که امکان برگزاری مراسم دارند، محفل انس با قرآن کریم برگزار شود.
مدیرکل اوقاف و امور خیریه اردبیل تصریح کرد: رمضان فرصتی برای انس با قرآن است و این اقدام با هدف روحیه‌بخشی به بیماران و کادر درمان انجام می‌شود.
حجت‌الاسلام ستوده گفت: هر سال شاهد اجرای برنامه‌های قرآنی توسط این سازمان در مساجد و بقاع متبرکه در ماه مبارک رمضان بودیم که امسال به دلیل شیوع بیماری کرونا اجرای این برنامه‌ها بدون حضور جمعیت برگزار می‌شود.
وی با اشاره به زمان برپایی این محافل، بیان کرد: محافل انس با قرآن قبل از اذان مغرب بر پا می‌شود و برگزاری این مراسم همراه با اجرای سخنرانی، برگزاری تواشیح و مسابقه خواهد بود.

انتهای پیام
captcha