
به گزارش خبرنگار ایکنا، سردار حسین رحیمی، فرمانده انتظامی تهران بزرگ، امروز یکشنبه، ۱۴ اردیبهشتماه، با حضور در دویست و یازدهمین جلسه علنی شورای شهر تهران، با ارائه گزارش یک ساله نیروی انتظامی پایتخت، اظهار کرد: سال گذشته با تلاشهای نیروی انتظامی، شاهد کاهش ۶۱ درصدی تعداد کشتهها در کشور بودیم.
وی با اشاره به اینکه پس از سالها توانستیم پلیس راه تهران بزرگ را از ۵۰ کیلومتری تهران با شش پاسگاه فعال کنیم، افزود: حجم زیادی از افراد در پایتخت در طول هفته خارج و دوباره وارد میشوند. روزانه بیش از دو میلیون خودرو به مرکز تهران وارد و مجدداً باز میگردند که این ورود و خروجها نیازمند انضباط ترافیکی است.
فرمانده انتظامی تهران بزرگ با بیان اینکه بخش گستردهای از فوتیها در ۳۰ کیلیومتری شهرها رخ میدهد، گفت: اصلیترین محل مرگ و میر جادهای در پایتخت محور ورامین تا جنوب تهران بود که با جداکنندهها توانستیم بخش زیادی از فوتیها را کاهش دهیم.
سردار رحیمی با اشاره به راهاندازی پلیس امنیت اقتصادی ناجا، گفت: پلیس امنیت اقتصادی تهران از اوایل سال ۹۸ راهاندازی شد که در ارزیابیها، پلیس امنیت اقتصادی در کنار پلیس راه رتبه اول را در برخورد با مفاسد اقتصادی و رسیدگی به پروندههای کلان اخذ کردند.
وی اضافه کرد: پلیس ۱۱۰ یک انقلاب و تحول بزرگ در ارائه خدمات به مردم و جامعه بود و امروزه پلیس ۱۱۰ با ۱۲۰ خط و اپراتور فعال است. در مجموع ۱۲ میلیون و ۷۰۰ هزار تماس در سال گذشته با ۱۱۰ برقرار شده و این یعنی هر سه ثانیه یک تماس گرفته شده است.
فرمانده انتظامی تهران بزرگ با بیان اینکه ۵ میلیون و ۵۰۰ تماس با فوریتهای پلیس عملیاتی شده است، گفت: طی بررسیها میزان رضایتمندی مردم تهران از عملکرد پلیس ۱۱۰ در مجموع ۹۲ درصد بوده است. البته با یک سایت کنترلی خودمان را کنترل میکنیم و براساس همین سایت ارزیابیهای عملکردی انجام میشود.
وی با تأکید بر اینکه پلیس پایتخت در کشف جرایم در کل کشور رتبه برتر را دارد، تصریح کرد: در حوزه مواد مخدر با افزایش ۴۶ درصدی و کشف ۲۲ تن مواد مخدر رتبه برتر را داریم. نکته حائز اهمیت این است که این تناژ، گرم به گرم کشف شد و در بخش جمعآوری معتادان متجاهر رتبه نخست را کسب کردیم و در بخش جرایم جنایی با کشف ۹۹ درصدی باز هم رتبه نخست را کسب کردیم.
سردار رحیمی با اشاره به افزایش ۱۴ درصدی کشف جرایم جنایی در سال ۹۸ گفت: میخواهیم امنیت را افزایش دهیم و نکته حائز اهمیت این است که در تجمعات با برخورد ایجابی و مؤدبانه و با سعهصدر برخورد مناسبی داشته باشیم؛ لذا در تجمعات رفتار خشن با افراد نداریم و رفتار ما کاملاً دوستانه بوده است، ولی با قاطعیت برخورد میکنیم.
فرمانده انتظامی تهران بزرگ با بیان اینکه پلیس در جمهوری اسلامی خودش را خادم مردم میداند، اما این رفتار مصداق برخورد با جانیان و قاتلان نیست و در آنجا به شکل قاطعانه برخورد میکنیم، تصریح کرد: امروز لازم است نگاه نویی نسبت به برقراری امنیت داشته باشیم که متأسفانه به زیر ساختهای آن توجه نشده است.
وی افزود: تصمیمگیری میشود که تعداد کلانتریها به ۲۰۰ مورد برسد، اما امروز میتوان گفت وضعیت مطلوب نیست و در حال حاضر بسیاری از ساختمانهای پلیس متعلق به ۲۰ سال پیش از انقلاب است و ما مجبور شدیم دستی به سر آنها بکشیم تا امورات مردم بگذرد.
سردار رحیمی ادامه داد: در مصوبه شورای عالی امنیت ملی اشاره شده است شهرداری در تهیه زمین و ساخت کلانتری کمک کند که متأسفانه این اقدام عملیاتی نشده است. در بخش راهنمایی و رانندگی موتور و خودرو با توجه به ترافیک موجود برای بالا رفتن تحرک پلیس باید نگاه ویژهای به مجموعه راهنمایی و رانندگی شود و آمارها نشان میدهد در بخش موتور خرید و نوسازی انجام نشده است.
انتهای پیام