کد خبر: 3896374
تاریخ انتشار : ۱۵ ارديبهشت ۱۳۹۹ - ۱۲:۴۸

نمایش عروسکی «قندک و نبات» به مناسب ایام روزه داری منتشر شد

فرهنگسرای رازی هفتمین قسمت از سری نمایش‌های قندک و نبات را به مناسبت ماه مبارک رمضان به مهد‌کودک‌ها و مراکز پیش دبستانی ارائه کرد.

هفتمین نماهنگ از سری «قندک و نبات» آماده نشر شدبه گزارش ایکنا به نقل از روابط عمومی مراکز فرهنگی هنری منطقه ۱۱، در سری نمایش‌های عروسکی «قندک و نبات» دو عروسک هستند که پیام‌ها و نکات اخلاقی را با زبانی ساده و در قالب نمایش به کودکان آموزش می‌دهند و در هفتمین سری آن که به مناسبت ماه مبارک رمضان ساخته شده است، آداب روزه‌داری و روزه کله‌گنجشکی را برای کودکان در قالب یک نمایش عروسکی توضیح می‌دهند.

علاقه‌مندان می‌توانند برای استفاده از این نمایش به اینستاگرام فرهنگسرای رازی به آدرس farhangsara_razi و یا کانال آپارات منطقه به آدرس www.aparat.com/razi_farhangsara مراجعه و یا در صورت تمایل به کسب اطلاعات بیشتر با تلفن ۵۵۴۲۰۵۸۵ تماس بگیرند.

انتهای پیام
captcha