کد خبر: 3896415
تاریخ انتشار : ۱۵ ارديبهشت ۱۳۹۹ - ۱۴:۲۴

آغاز مرحله دوم جشنواره مجازی «با هم در بهار قرآن»

مرحله دوم جشنواره مجازی «با هم در بهار قرآن» با موضوعات متنوع فرهنگی و قرآنی آغاز شد.

به گزارش ایکنا، با فرا رسیدن ماه مبارک رمضان، اتحادیه مؤسسات و تشکل‌های قرآن و عترت استان اصفهان به منظور ایجاد فضای انس با قرآن، اقدام به برگزاری جشنواره «با هم در بهار قرآن» به صورت مجازی کرده است.

این جشنواره در سه مرحله زمانی شامل هر ۱۰ روز یک مرحله ویژه بانوان و آقایان در همه مقاطع سنی برگزار می‌شود که موضوعات مرحله دوم جشنواره مجازی از سوی اتحادیه اعلام شد.

مرحله دوم جشنواره از جزء یازدهم تا بیستم قرآن است که شامل موضوعاتی مانند ویژگی‌های مؤمنان حقیقی، گسترش فساد موجب هلاکت جامعه است، فقدان فقها و علماء بزرگترین نقص برای زمینیان، متفاوت بودن رزق انسان‌ها، اجتناب از بیان و گفتار ناشایست، پیامدهای غفلت از یاد خدا در زندگی، پیامبر اسلام، رحمتی برای جهانیان است، رعایت حیا و عفت در برخورد با نامحرم، نزول قرآن به زبانی گویا، همه چیز فانی است و فقط خدا باقی می‌ماند، اشاره کرد.

شرکت‌کنندگان در مرحله دوم  تا تاریخ 25 اردیبهشت‌ماه فرصت دارند تا آثار خود را تولید و ارسال کنند.

محورهای این جشنواره شامل قرائت تحقیق، قرائت ترتیل، سخنرانی قرآنی، قصه‌گویی قرآنی، نقاشی، خطاطی و عکاسی است که در موضوعات مختلف انجام می‌شود.

علاقه‌مندان می‌توانند برای شرکت در این جشنواره با انتخاب یکی از موضوعات تعیین شده (هر جزء از قرآن یک موضوع) آثار خود را تولید و از طریق نرم‌افزار ایتا به eitaa.com/isfquranyet و یا از طریق نرم‌افزار واتس‌آپ به شماره ۰۹۳۰۱۱۳۳۸۲۱ ارسال کنند.

انتهای پیام
captcha