کد خبر: 3897312
تاریخ انتشار : ۱۹ ارديبهشت ۱۳۹۹ - ۱۷:۰۷

افزوده شدن محور «کرونا و سواد رسانه‌ای» به همایش سواد رسانه‌ای

دبیرکل سومین همایش ملی سواد رسانه‌ای و اطلاعاتی از افزوده شدن محور «کرونا و سواد رسانه‌ای» به محورهای این همایش خبر داد و گفت: بر اساس تصمیم شورای راهبری همایش، به مقالات برگزیده در دو سطح مقالات علمی ـ پژوهشی و علمی ـ کاربردی جوایز نقدی تعلق خواهد گرفت و برای چاپ مقالات برتر در نشریات علمی ـ پژوهشی کشور نیز تلاش خواهد شد.

به گزارش ایکنا به نقل از کمیته رسانه و تبلیغات سومین همایش ملی سواد رسانه‌ای و اطلاعاتی، محمدصادق نصراللهی، دبیرکل این همایش، با اشاره به تمدید مهلت ارسال چکیده مقالات تا پایان اردیبهشت‌ماه و اصل مقالات تا پایان مردادماه سال جاری، اظهار کرد:  به نظر می‌رسد که فرصت باقیمانده تا پایان اردیبهشت‌ماه، فرصت مغتنمی است تا اساتید، دانشجویان و پژوهشگران حوزه‌های مختلف به‌ویژه حوزه سواد رسانه‌ای حضور و مشارکت حداکثری در این رویداد علمی و دانشی داشته باشند تا شاهد تعامل و تعاطی فکری در موضوع مهم سواد رسانه‌ای و تولید دانش در این حوزه باشیم.  

وی با بیان اینکه اگرچه شیوع ویروس کرونا، یک تهدید بالقوه به حساب می‌آید، اما به نظر می‌رسد که برای همایشی با شعار حکمرانی و سواد رسانه‌ای یک فرصت تلقی شود، اظهار کرد: این اتفاق یک بار دیگر به ما اهمیت صدچندان سواد رسانه‌ای همه گروه‌های مخاطب را به‌ویژه در مواقع بحران گوشزد کرد.

دبیرکل سومین همایش ملی سواد رسانه‌ای و اطلاعاتی با اشاره به تصمیم اخیر شورای راهبری همایش درباره این رویداد از بخش ویژه‌ای با عنوان «کرونا و سواد رسانه‌ای» در این همایش برای دریافت مقالات خبر داد و گفت: البته از ابتدای شیوع این ویروس همایش بخش ویژه‌ای مربوط به این رخداد را راه‌اندازی و نسبت به تولید محتوا اقدام کرده بود اما در این مرحله از مقالات دریافتی در این زمینه  استقبال خواهیم کرد.

نصراللهی سومین همایش ملی سواد رسانه‌ای و اطلاعاتی را فرصتی جهت پاسخگویی به این نیاز علمی کشور دانست و افزود: به نظر می‌رسد که خلأهای پژوهشی در این حوزه‌ موضوعی، به‌ خوبی خود را عیان کرده است. بنابراین پژوهشگران حوزه سواد رسانه‌ای و اطلاعاتی با عنایت ویژه‌ای به موضوع کرونا نگریسته و نسبت به ارسال آثار علمی خویش به همایش اقدام کنند.

دبیرکل سومین همایش ملی سواد رسانه‌ای و اطلاعاتی یکی از تصمیم‌های مهم شورای راهبری را تعیین جوایز نقدی برای مقالات برتر و برگزیده بیان کرد و گفت: بر همین اساس، مقرر شد جوایز در دو سطح علمی ـ پژوهشی و علمی ـ کاربردی به پنج مقاله برتر اهدا شود.

وی افزود: سطح اول؛ پنج مقاله در سطح علمی ـ پژوهشی است که به مقاله اول، سه میلیون تومان. مقاله دوم، دو میلیون و ۵۰۰ هزار تومان، مقاله سوم، دو میلیون تومان، مقاله چهارم، یک میلیون و ۵۰۰ هزار تومان و مقاله پنجم، یک میلیون تومان اهدا می‌شود.

وی سطح دوم را پنج مقاله در سطح علمی ـ ترویجی بیان کرد و گفت: به مقاله اول، یک میلیون تومان، مقاله دوم،  ۸۰۰ هزار تومان، مقاله سوم، ۶۰۰ هزار تومان، مقاله چهارم، ۴۰۰ هزار تومان و مقاله پنجم، ۲۰۰ هزار تومان اهدا می‌شود. بنابراین در مجموع به ۱۰ مقاله برتر و برگزیده، جایزه نقدی تعلق خواهد گرفت.

نصراللهی از تلاش جهت چاپ مقالات برتر در نشریات علمی ـ پژوهشی و ترویجی کشور خبر داد و اظهار کرد: اگرچه مقالات مطلوب و مناسب دریافتی به شکل رایج تمامی همایش‌ها در مجموعه کتاب مقالات این رویداد به چاپ خواهد رسید؛ اما تلاش خواهیم کرد که مقالات برتر در نشریات علمی معتبر کشور به چاپ برسد. در این زمینه می‌توان از اعلام آمادگی نشریه علمی ـ پژوهشی «دین و ارتباطات» متعلق به دانشکده معارف اسلامی و فرهنگ و ارتباطات دانشگاه امام صادق (ع) نام برد که پس از طی مراحل تعریف شده و داوری، امکان چاپ مقالات برتر در آن وجود خواهد داشت.   

وی در پایان از دریافت مجوز ISC برای همایش سواد رسانه‌ای و اطلاعاتی خبر داد.

انتهای پیام
captcha