کد خبر: 3897410
تاریخ انتشار : ۲۰ ارديبهشت ۱۳۹۹ - ۱۲:۰۱

توزیع هزاران نان صلواتی در مناطق کم‌برخوردار هرمزگان

توزیع هزاران نان صلواتی در مناطق کم‌برخوردار هرمزگان مدیرکل اوقاف هرمزگان از پخت و توزیع هزاران قرص نان صلواتی در مناطق کم‌برخوردار استان در شب میلاد کریم اهل‌بیت، امام حسن مجتبی(ع) خبر داد.

حجت‌الاسلام‌والمسلمین حسن مهدیان، مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان هرمزگان در گفت‌وگو با ایکنا، اظهار کرد: در راستای تحقق فرمایش مقام معظم رهبری در خصوص رزمایش کمک‌های مؤمنانه، مجموعه اوقاف هرمزگان در شب میلاد امام حسن مجتبی(ع) اقدام به پخت و توزیع نان صلواتی در قالب پویش «نان مهربانی» در مناطق کم برخوردار استان کرده است.

وی ادامه داد: پخت و توزیع 10 هزار قرص نان صلواتی در نانوایی‌های شهرستان بندرعباس در محلات دو هزار، نخل پیرمرد و سه زیارتان، پخت و توزیع 20 هزار قرص نان صلواتی در مناطق کم برخوردار شهرستان پارسیان، توزیع 10 هزار قرص نان در شهرستان میناب و طبخ و توزیع هزار و 300 پرس غذای گرم در مرکز افق امامزاده سیدمحمود شهرستان رودان از محل بقاع متبرکه، موقوفات مرتبط و کمک‌های خیرخواهانه مردمی از اقدامات اوقاف در قالب این طرح بوده است.

وی با اشاره به اینکه نان‌های صلواتی در شب شهادت امیرالمؤمنین(ع) نیز پخت و توزیع خواهد شد، تصریح کرد: کمک‌ مؤمنانه وظیفه اخلاقی و شرعی هر انسانی بوده و همه ما وظیفه داریم که در ایام سختی و تنگدستی به‌خصوص در ماه مبارک رمضان در کنار نیازمندان باشیم.

انتهای پیام
captcha