کد خبر: 3897460
تاریخ انتشار : ۲۰ ارديبهشت ۱۳۹۹ - ۱۴:۴۹

همکاری شبکه قرآن و مدارس صدرا در تولید برنامه ویژه نوجوانان

شبکه قرآن و معارف سیما با سازمان مدارس صدرا در راستای تولید برنامه ویژه نوجوانان، همکاری خواهند داشت.

به گزارش ایکنا به نقل از روابط عمومی شبکه قرآن و معارف سیما؛ در دیدار حجت‌الاسلام والمسلمین تقدیری، مدیرعامل سازمان مدارس صدرا با جواد شیخ‌اکبری، مدیر شبکه قرآن و معارف سیما، ضمن تشریح فعالیت‌های سازمان مدارس صدا، درباره تعامل و هم‌افزایی فی مابین و تهیه تولیدات مناسب برای قشر کودک و نوجوان گفت‌وگو شد.

حجت‌‌الاسلام تقدیری در این دیدار شخصیت‌سازی برای نوجوانان را دغدغه اصلی این روز جامعه دانست و گفت: خانواده‌ها و نوجوانان نیازمند نوآوری در بیان و گفتارها به‌ویژه در حوزه معارف اسلامی هستند.

تقدیری در این دیدار، برنامه‌سازی حول محور طرح «تحول بنیادین آموزش و پرورش از نگاه قرآن و احادیث» را طبق تألیف مقام معظم رهبری خواستار شد و افزود: این سازمان آمادگی همکاری و مشارکت در تولید برنامه با توجه به معارف قرآن را دارد.

رئیس سازمان مدارس صدرا بیان کرد: دغدغه ما این است که دانش‌آموزان را درگیر ابعاد مختلف معارف قرآن کنیم و زیبایی‌های قرآن را به آنان انتقال دهیم.

در ادامه، شیخ‌اکبری ضمن بیان نکاتی پیرامون برنامه‌های شبکه قرآن و معارف سیما از آمادگی این شبکه در همکاری سازمان مدارس صدرا برای برنامه‌ریزی و ساخت برنامه‌های فاخر قرآنی و معارفی در حوزه نوجوانان خبر داد.

مدیر شبکه قرآن و معارف سیما حوزه نوجوان را از دغدغه‌های جدی شبکه دانست و ضمن لزوم رفع شبهات برای نوجوانان و آگاهی‌رسانی به خانواده‌ها در زمینه‌های تربیتی افزود: برنامه «چهارراه» با حضور نوجوانان و پاسخگویی به سؤالات آنان در مرحله پیش‌تولید قرار دارد.

شیخ‌اکبری با بیان اینکه تولید کارهای کوتاه و میان‌برنامه‌ای که قابلیت استفاده در فضای مجازی را داشته باشد، در دستور کار شبکه قرار دارد، گفت: شبکه قرآن سیما آمادگی لازم برای تهیه و تولید برنامه‌های فاخر قرآنی و معارفی و نیز تأمین نیاز کارشناسان مجرب در حوزه نوجوانان را دارد.

در این دیدار که حجت‌الاسلام والمسلمین ابراهیم نصیری، مدیرکل حوزه ریاست سازمان صدرا و جواد عزتی‌پور، معاون اجرایی شبکه قرآن و معارف سیما نیز حضور داشتند، مقرر شد تا در سه حوزه برنامه‌سازی ویژه نوجوانان، حوزه شعر و سرود و تولید میان‌برنامه‌های کوتاه با رویکرد تربیتی، هماهنگی و اقدامات مؤثر بین شبکه قرآن و معارف سیما و مدارس صدرا انجام شود.

انتهای پیام
captcha