علی عباسی، مدیر عامل اتحادیه مؤسسات قرآنی استان زنجان در گفتوگو با ایکنا بیان کرد: استان زنجان با دارا بودن بیش از 60 مؤسسه فرهنگی ـ قرآنی و 50 خانه قرآن شهری و روستایی، همواره در امر ترویج فرهنگ قرآن و ارائه آموزشهای معارف اسلامی گامهای مؤثری را برداشته است.
وی با اشاره به وضعیت کنونی کشور و تعطیلی همه مراکز آموزشی، درباره وضعیت نامناسب برخی از مؤسسات قرآنی استان زنجان، گفت: متاسفانه با شیوع کرونا از اواسط اسفندماه 98، همه مؤسسات قرآنی در استان تعطیل شدند. البته برخی از این مؤسسات در فضای مجازی مشغول فعالیت هستند.
عباسی با تاکید بر اینکه طی تماسهای روزانه از مؤسسات، گلایههای مدیران مؤسسات برای حمایت از هزینههای جاریشان مطرح میشود، تصریح کرد: مؤسسات قرآنی با دریافت شهریه، هزینههای اجارهبها و حقوق مربیان را پرداخت میکردند که با تعطیلی مؤسسه متاسفانه مشکلاتی به وجود آمده که برخی اعلام تعطیلی کامل فعالیتهای قرآنی و مؤسسه را داشتند.
مدیرعامل اتحادیه زنجان ادامه داد: اتحادیه قرآنی استان زنجان پس از بررسیها در راستای حمایت از مؤسسات آسیبدیده، از محل اعتبارات قرآنی خود مبلغ 500 هزار تومان و در مجموع 30 میلیون تومان تخصیص داد. این مبلغ حمایتی برای اتحادیه، رقم بالایی است، اما برای هر یک از مؤسسات قرآنی، واقعاً ناچیز است و حمایت مسئولان و مدیران استانی را میطلبد. با ادامه کرونا، عرصه برای مؤسسات قرآنی تنگتر میشود.
انتهای پیام