کد خبر: 3904314
تاریخ انتشار : ۲۴ خرداد ۱۳۹۹ - ۱۱:۴۷

گلایه‌ مدیران اتحادیه استانی در پی حمایت نکردن مؤسسات قرآنی متضرر از کرونا

پس از ابلاغ ستاد ملی مقابله با کرونا برای بازگشایی مراکز آموزشی، مدیرعاملان اتحادیه‌های قرآنی از روند حمایت مالی از مؤسسات متضرر گلایه کردند.

اتحادیه های استانی

به گزارش خبرنگار ایکنا، پیرو مجوز ستاد ملی مقابله با کرونا در خصوص آغاز به کار فعالیت‌های مراکز قرآنی، پس از تاریخ ۲۴ خردادماه اتحادیه مؤسسات فرهنگی قرآن و عترت استان‌ها، پیرو دستور سازمان دارالقرآن الکریم کشور از همه مدیران مؤسسات قرآنی درخواست رعایت پروتکل‌های تعیین‌شده را داشتند.

بر این اساس موارد تعیین‌شده برای بازگشایی مؤسسات با پروتکل‌های بهداشتی شامل موارد ذیل است:

  • برگزاری دوره‌های آموزشی با تعداد محدود در یک فضای آموزشی و با رعایت فاصله‌گذاری اجتماعی
  •   انجام فعالیت‌های پژوهشی، تبلیغی ترویجی و مشاوره‌ای در مؤسسات دارای مجوز، با رعایت کامل دستورالعمل‌های بهداشتی
  • استفاده همه عوامل اجرایی و مربیان از ماسک و دستکش بهداشتی و در دسترس بودن مواد ضدعفونی كننده در فضای آموزشی و ضد عفونی کردن فضا و امکانات آموزشی (به صورت متداوم)
  • اولویت در برگزاری دوره‌های ناتمام قبلی و اتمام آنها طبق توافق بین تشکل‌ها و مخاطبان با نظارت آن اداره‌کل
  • حضور افراد در تشکل‌ها حداکثر 3 ساعت در روز
  • ممنوع بودن برگزاری محافل، اردوها و مراسم گروهی که متضمن تجمع افراد است
  • ممنوع بودن بازگشایی تشکل‌های قرآنی در شهرها و مناطق با وضعیت قرمز
  • ممنوع بودن پذیرش و آموزش خردسالان زیر 7 سال و مخاطبان بالای 55 سال
  • جلوگیری از ورود افراد بیمار و یا مشکوک به بیماری کرونا
  • توصیه به نصب دستورالعمل‌ها و پوسترهای آموزشی مقابله با ویروس کرونا در معرض رؤیت مربیان و سایر مخاطبان تشکل

لیلی شکرانی اتحادیه قرآنی خراسان شمالیدر این راستا لیلی شکرانی، مدیر عامل اتحادیه مؤسسات و تشکل‌های قرآن و عترت خراسان شمالی، در پاسخ به اینکه استقبال قرآن‌آموزان و خانواده‌ها از شرکت در کلاس‌های قرآنی در ایام پساکرونا چطور خواهد بود؛ تصریح کرد: قطعاً استقبال والدین مانند قبل نخواهد بود. همچنین به دلیل شیوع موج دوم کرونا در کشور، ترس و نگرانی خانواده‌ها از حضور فرزندانشان در تجمع‌ها، کلاس‌های آموزش قرآن را در مؤسسات و خانه‌های قرآن با ریزش بسیاری مواجه خواهد کرد.

وی در ادامه به آسیب و پیامدهای ایام کرونا در مؤسسات قرآنی اشاره کرد و افزود: متأسفانه باید منتظر تعطیلی و جمع شدن تک‌تک مؤسسات قرآنی باشیم. حمایت‌ از مؤسسات شامل سوق دادن مؤسسات و بنگاه‌های تولیدی - تجاری به سمت و سوی اخذ وام 12 درصدی است. قطعاً به دلیل عدم توان پرداخت اقساط، مؤسسات قرآنی تمایلی برای دریافت این حمایت در قالب وام نخواهند داشت.

شکرانی در پایان بیان کرد: امیدواریم به منظور حفظ ارزش‌های فرهنگ قرآنی در مقابله با آسیب‌های اجتماعی، به سبب بی‌توجهی مسئولان به ‌ویژه شورای توسعه، فعالیت‌های قرآنی به خاموشی نگراید.

گلایه از عملیاتی نشدن وعده‌های مسئولان

اتحادیه قرآنی اصفهان حسین خاکساری هرندی در ادامه حسین خاکساری هرندی، مدیر عامل اتحادیه قرآنی اصفهان، نیز درباره ازسرگیری فعالیت مؤسسات قرآنی استان و تعیین برنامه‌های بهداشتی گفت: پس از ابلاغ ستاد مقابله با کرونا در استان اصفهان تصمیم گرفته شد که کلاس‌ها از ابتدای تیرماه در همه مؤسسات و مراکز آموزشی برپا شود. براین اساس اطلاعیه‌ای پیرو پروتکل‌های بهداشتی بر مراکز آموزشی ارسال و تأکید بر رعایت شد.

وی به تعیین پروتکل‌های بهداشتی تعیین شده اشاره کرد و افزود: باتوجه به مصوبات ستاد ملی مبارزه با کرونا، انتظار می‌رود مراکز آموزشی به آماده‌سازی محیط اداری و آموزشی مؤسسه طبق پروتکل‌های بهداشتی اقدام کنند. همچنین همه مؤسسات و مراکز قرآنی می‌توانند کلاس‌های آموزشی را از ابتدای تیرماه بازگشایی و در ثبت‌نام، انجام امور اداری با رعایت پروتکل‌های بهداشتی فعالیت را آغاز کنند. مهدکودک‌، پیش‌دبستان و مدارس وابسته به مؤسسات قرآنی باید براساس دستورالعمل‌های سازمان بهزیستی و آموزش و پرورش اقدام کنند.

مدیرعامل اتحادیه قرآنی اصفهان در ادامه با بیان اینکه در زمان تعطیلی مراکز آموزشی در ایام کرونا، مؤسسات بسیار متضرر شدند و حمایت از مسئولان تاکنون بدون نتیجه بوده است، تصریح کرد: مسئله حمایت از مؤسسات متضرر در کرونا و حمایت از سوی مسئولان همانند دیگر موضوعات و وعده‌های مدیران در حوزه قرآن در استان اصفهان عملیاتی نشد.

خاکساری هرندی افزود: مؤسسات قرآنی در راستای حمایت مالی و ابلاغیه‌های انجام شده در سامانه‌های (وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی) ثبت‌نام کرده‌اند، متأسفانه تاکنون هیچ تأییدیه رسمی و پرداختی صورت نگرفته است.

وی با تأکید بر اینکه شعارهای بی‌محتوای مسئولان مؤسسات قرآنی را از ادامه فعالیت دلسرد می‌کنند، اظهار کرد: در ایام شیوع کرونا مؤسسات قرآنی چندین ماه با تعطیلی و مشکلات مالی به سر برده و برخی از آنها تا خط تعطیلی پیش رفتند. در این راستا مسئولان برای جبران خسارتها قول‌هایی داده‌اند، اما تاکنون قدم کوچکی برداشته نشده است و این امر گلایه مدیران اتحادیه را به دنبال دارد.

این فعال قرآنی در پایان بیان کرد: گلایه‌مند هستیم که مسئولان دست از شعار دادن برداشته و به قول‌های خود عمل کنند. امیدواریم در آینده شاهد اقدامات لازم مسئولان در حوزه قرآن و عترت باشیم.

انتهای پیام
captcha