کد خبر: 3898418
تاریخ انتشار : ۲۳ ارديبهشت ۱۳۹۹ - ۱۳:۵۳

امامزاده سیدعباس(ع) بجنورد میزبان شب‌ زنده‌داران قدر

مدیرکل اوقاف‌ و امور خیریه خراسان شمالی گفت: با توجه به رعایت پروتکل‌های بهداشتی مراسم احیای شب‌های قدر در امام‌زاده سیدعباس(ع) برپا می‌شود.

امام‌زاده سیدعباس(ع) بجنورد میزبان مردم در شب‌های قدرحجت‌الاسلام عظیم آسوده‌یدکی، مدیرکل اوقاف‌ و امور خیریه خراسان شمالی، درگفت‌وگو با ایکنا، در رابطه با برگزاری مراسم‌ شب‌های قدر، اظهار کرد: امسال در روزهای 19، 20 و 21 ماه مبارک رمضان مراسم احیا در محل امام‌زاده سیدعباس(ع) بجنورد از ساعت 23 تا 2 بامداد برپا می‌شود.

وی ادامه داد: احیای لیالی قدر امسال در بجنورد در مصلای امام خمینی(ره)، گلزار شهدای گمنام، مسجد شهرک شاهد، مسجد انقلاب، مسجد امام رضا(ع) و مسجد گلستان شهر برگزار می‌شود.

حجت‌الاسلام آسوده با تأکید برلزوم رعایت دستورات بهداشتی در این مراسم‌ها، گفت: از کسانی که کسالت یا سن بالایی دارند می‌خواهیم دراین اماکن حضور نیافته و از تلویزیون مراسم را به ‌صورت زنده دنبال کنند.

وی با بیان اینکه در این مراسم و اماکن فاصله‌گذاری اجتماعی رعایت می‌شود، گفت: برای شرکت در مراسم احیای شب‌های قدر در این اماکن باید قرآن و جانماز به‌صورت شخصی آورده شود و مراسم قرآن به سر با استفاده از قرآن‌های شخصی برگزار می‌شود.

آسوده با اشاره به اینکه دراین اماکن فاصله‌ها برای نشستن افراد معین می‌شود، ادامه داد: باید به‌گونه‌ای برنامه‌ریزی و اجرا شود که تراکم ایجاد نشده و جمعیت در این هشت محل تقسیم شود و خود مردم هم اصرار نداشته باشند که همه در یک محل احیاداری کنند.

 

انتهای پیام
captcha