مدیرکل اوقاف گیلان گفت: بقاع متبرکه گیلان با رعایت پروتکل های بهداشتی مجاز به برگزاری مراسم شب قدر هستند. 
به گزارش ایکنا از گیلان، حجت الاسلام علیزاده، مدیرکل اوقاف و امور خیریه گیلان امروز در جمع خبرنگاران، اظهار کرد: بر اساس تصمیم ستاد ملی مقابله با کرونا و هماهنگی با ستاد متناظر آن در استان، تمامی مساجد و اماکن متبرکه، اعم از حسینیه ها و بقاع متبرکه مجاز هستند مراسم شب های قدر را با رعایت پروتکلهای بهداشتی در زمان محدود در حدود دو ساعت برگزار کنند.
وی افزود: برای جلوگیری از انتقال ویروس کرونا تمامی افراد شرکت کننده در این مراسم باید دستورالعملهای بهداشتی را در این شبها رعایت کنند.
مدیرکل اوقاف و امور خیریه گیلان با بیان اینکه اولویت برگزاری مراسم در فضای باز مساجد با رعایت فاصله حداقل یک متر می باشد، افزود: در صورت عدم وجود فضای باز، برگزاری مراسم در داخل شبستان مساجد با 25 درصد ظرفیت به حالت صف نماز با رعایت فاصله حداقل یک متر می تواند انجام شود.
وی خاطرنشان کرد: به ادارات اوقاف و بقاع متبرکه اعلام شده که رعایت تهویه مناسب در محل های بسته مانند شبستان الزامی است.
علیزاده یادآور شد: اطلاع رسانی از سوی هیئت امنای بقاع متبرکه و بسیج محل مبنی بر عدم حضور بیماران خاص و بیماری های زمینه ای با ریسک بالا و همچنین کودکان و سالمندان در مراسم شب قدر صورت می گیرد.
وی با اشاره به اینکه هرگونه پذیرایی و توزیع نذورات در مراسم شب قدر در بقاع متبرکه ممنوع است، گفت: مدت زمان برگزاری مراسم حداکثر دو ساعت باشد. حضور کلیه افراد در محل برگزاری مراسم بایستی با ماسک و دستکش باشد.
مدیرکل اوقاف گیلان با بیان اینکه افراد شرکت کننده لازم است سجاده، مهر، قرآن و مفاتیح و چادر نماز شخصی(مخصوص بانوان) خود را همراه بیاورند، گفت: انجام سایر برنامه های مذهبی از قبیل برگزاری نماز جماعت به صورت رسمی اعلام نشده است.
انتهای پیام