کد خبر: 3899708
تاریخ انتشار : ۲۹ ارديبهشت ۱۳۹۹ - ۱۰:۲۸

پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی نیازمند احیای امر به معروف است

نماینده ولی‌فقیه در استان و امام جمعه یزد گفت: احیای امر به معروف و نهی از منکر بیشترین تأثیر در پیشگیری از وقوع جرم و آسیب‌های اجتماعی را به دنبال دارد.

احیای امر به‌ معروف در پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی موثر استبه گزارش ایکنا از یزد، آیت‌الله محمدرضا ناصری‌یزدی، نماینده ولی‌فقیه در استان و امام جمعه یزد، 28 اردیبهشت ماه در دیدار با سردار قاسم رضایی، جانشین فرماندهی انتظامی جمهوری اسلامی ایران، بر توجه به احیای فریضه امر به معروف و نهی از منکر تأکید و اظهار کرد: لازم است نسبت به احیا و تقویت این دو فریضه در کشور اقدامات لازم صورت پذیرد.

نماینده ولی‌فقیه در استان یزد تصریح کرد: احیای این دو فریضه بیشترین تأثیر در پیشگیری از وقوع جرم و آسیب‌های اجتماعی را به دنبال دارد و همین تشکیلات در صورتی که به درستی فعالیت کند، می‌تواند قوانین مدون و قابل اجرایی در این حوزه تدوین کند.

ناصری در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به اینکه امام خمینی(ره) کارهای خود را برای رضای خدا انجام می‌داد گفت: امروز به خوبی دیده می‌شود که اقدامات و فعالیت‌ها به صورت جهادی و برای رفع مشکلات و نیاز محرومان انجام می‌شود.

وی با اشاره به اقدامات گسترده نیروی انتظامی در راستای تأمین امنیت در کشور افزود: یقین داریم که با وجود این اخلاص‌ها و اقدامات خالصانه، هیچ زمانی دشمن نمی‌تواند به اهداف خود دست پیدا کند.

ناصری‌یزدی به فتنه‌ها و توطئه‌های دشمنان اشاره کرد و ادامه داد: دشمن با تمام توان و با استفاده از همه ابزارهای رسانه‌ای و شبکه‌های اجتماعی خود به دنبال بی‌اعتماد کردن مردم نسبت به نظام است و تمام مشکلات را با وجودی که نسبت به کشورهای خودشان بسیار کمتر است، بزرگ‌نمایی می‌کنند.

سردار قاسم رضایی، جانشین فرمانده نیروی انتظامی جمهوری اسلامی ایران نیز در این نشست با بیان اینکه در استان یزد به لحاظ اقداماتی که در حوزه‌های انتظامی صورت می‌گیرد، وضعیت خوبی داریم اظهار کرد: نیروی انتظامی نگاه کاری خود را بر اساس منویات مقام معظم رهبری قرار داده است.

وی با اشاره به نامگذاری امسال از سوی مقام معظم رهبری به جهش تولید گفت: نیروی انتظامی در این راستا و برای تحقق جهش تولید، در چند زمینه از جمله جهش در مبارزه با انواع قاچاق، جهش در افزایش انواع امنیت به ویژه اقتصادی به صورت ویژه فعالیت می‌کند.

جانشین فرمانده نیروی انتظامی جمهوری اسلامی ایران گفت: ما در مرزها تسهیل در تجارت را به طور جد در دستور کار قرار دادیم و در حوزه دریا و بنادر و گمرکات علاوه بر اینکه با قاچاق که مطالبه جدی مقام معظم رهبری و ملت است، در راستای تسهیل در تجارت به صورت ویژه ورود پیدا کرده است.

جانشین فرمانده نیروی انتظامی جمهوری اسلامی ایران با بیان اینکه مشکلات و ناامنی‌ها نشئت گرفته از عللی است افزود: نیروی انتظامی با انجام بررسی‌های دقیق به علت‌های این مشکلات و مسائل رسیده و تا زمانی که ما این علت‌ها را درمان نکنیم، قطعا به صورت مداوم با معلول‌هایی از جمله سرقت مواجه می‌شویم.

انتهای پیام
captcha