کد خبر: 3900339
تاریخ انتشار : ۳۱ ارديبهشت ۱۳۹۹ - ۱۲:۳۹

کتاب «صهیونیسم بین‌الملل و نقش یهود در صحنه‌های دین و سیاست» رونمایی می‌شود

مراسم رونمایی از کتاب «صهیونیسم بین‌الملل و نقش یهود در صحنه‌های دین و سیاست» از تألیفات آیت‌الله‌العظمی سیدعبدالجواد علم‌الهدی خراسانی برگزار می‌شود.

به گزارش خبرنگار افتخاری ایکنا، حجت‌الاسلام‌والمسلمین سیدرضی علم‌الهدی، عضو دفتر آیت‌الله‌العظمی سیدعبدالجواد علم‌الهدی خراسانی از مراجع تقلید و مجتهدین شهر تهران گفت: در آستانه روز جهانی قدس، مراسم رونمایی از کتاب «صهیونیسم بین‌الملل و نقش یهود در صحنه‌های دین و سیاست» عصر امروز، 31 اردیبهشت‌ماه از ساعت 17:30 در دفتر ایشان برگزار می‌شود.

وی بیان کرد: این کتاب از تألیفات آیت‌الله سیدعبدالجواد علم‌الهدی از مراجع معظم تقلید و از شاگردان قدیمی امام خمینی(ره) است، که طی مراسمی با حضور سیدمحمد حسینی، وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی دولت نهم، محمدی، سخنگوی اسبق وزارت خارجه رونمایی خواهد شد.

امیرمحسن سلطان‌احمدی
انتهای پیام
captcha