کد خبر: 3901563
تاریخ انتشار : ۰۷ خرداد ۱۳۹۹ - ۱۳:۵۱

شرکت ۷۰۰ دانش‌آموز استثنایی البرز در پویش «هر روز یک سوره قرآن»

رئیس آموزش‌وپرورش استثنایی البرز از شرکت ۷۰۰ دانش‌آموز استثنایی استان در پویش «هر روز یک سوره قرآن» خبرداد و گفت: این طرح با هدف ارتقای آموزش قرآن و ایجاد خاطره‌ای ماندگار در ذهن دانش‌آموزان با نیاز‌های ویژه اجرا می‌شود.

شرکت ۷۰۰ دانش‌آموز استثنایی البرز در پویش «هر روز یک سوره قرآن»عباس کشاورز، رئیس آموزش‌وپرورش استثنایی استان البرز در گفت‌وگو با ایکنا از البرز، اظهار کرد: با هدف ارتقای آموزش قرآن و ایجاد خاطره‌ای ماندگار در ذهن دانش‌آموزان با نیازهای ویژه در قالب پویش قرآنی هر روز یک سوره قرآن، جزء ۳۰ قرآن‌کریم در مدارس مجازی آموزش داده می‌شود و دانش‌آموزان به حفظ سوره‌های قرآن‌کریم ترغیب می‌شوند.

وی افزود: نهادینه کردن فرهنگ تلاوت روزانه قرآن، ایجاد روحیه قرآنی و آشنایی با شیوه تلاوت صحیح کتاب آسمانی در راستای رشد و تکامل دینی دانش‌آموزان بسیار مؤثر است.

کشاورز همکاری اولیای دانش‌آموزان با نیازهای ویژه در برنامه‌های تربیتی و قرآنی را ضروری دانست و بیان کرد: همراهی اولیای دانش‌آموزان با معلمان باعث می‌شود تا اثربخشی تعلیم و تربیت بیشتر و خاطره‌ای ماندگار در ذهن دانش‌آموزان ثبت شود.

این مسئول ترویج فرهنگ قرآنی وآشنایی دانش‌آموزان با نیازهای ویژه با مفاهیم اخلاقی و تربیتی قرآن را از اهداف برگزاری این برنامه معنوی دانست و عنوان کرد: 700 دانش‌آموز با نیاز ویژه در این محفل معنوی و برنامه آموزشی، فرهنگی و تربیتی شرکت دارند.

وی اعلام کرد: بر اساس منشور توسعه فرهنگ قرآنی در هر یک از دوره‌های تحصیلی اهداف خاصی متناسب با سن و سال دانش‌آموزان در این برنامه‌های مجازی در نظر گرفته شده است.

کشاورز با بیان اینکه سند تحول بنیادین بر اساس آموزه‌های قرآن طراحی شده است، افزود: تزکیه بر تعلیم تقدم دارد و رویکرد آموزش و پرورش نیز همواره در این مسیر بوده است.

رئیس آموزش وپرورش استثنایی البرز با بیان اینکه دانش‌آموزان با الگو قراردادن کتاب آسمانی در برنامه‌های زندگی خود در مسیر رشد و تعالی قرار می‌گیرند، یادآور شد: امید است با برگزاری این برنامه‌ها بتوانیم به تعمیق معارف الهی دست یابیم.

انتهای پیام
captcha