کد خبر: 3903511
تاریخ انتشار : ۱۸ خرداد ۱۳۹۹ - ۱۶:۲۹

تشریح جزئیات جشنواره قرآنی «شفاء»

مؤسسه فرهنگی قرآن و عترت طوبی محبت میاندوآب، جشنواره قرآنی شفاء را با همکاری اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان برپا می‌کند.

به گزارش ایکنا؛ مؤسسه فرهنگی قرآن و عترت طوبی محبت شهرستان میاندوآب، جشنواره شفاء را برای عموم علاقه‌مندان و قرآن‌آموزان با موضوع نماز و نیایش، اقامه نماز جماعت در خانه و کمک مؤمنانه برپا می‌کند.
جشنواره قرآنی شفاء در هشت محور شامل مسابقه عکاسی، با موضوع نماز و قرآن خواندن در خانواده،  عکاسی از کمک‌های مؤمنانه، برپایی مسابقه کتاب‌خوانی با موضوع 110 نکته از نکات تفسیری حجت‌الاسلام قرائتی در باب نماز، اهدای یک هزار جلد کتاب به روستاهای محروم شهرستان، برپایی محفل انس با قرآن کریم به صورت آنلاین در اینستاگرام، نامه به امام رئوف (امام رضا(ع))، برگزاری آزمون آنلاین روخوانی قرآن کریم، شناسایی نخبگان قرآنی در فضای مجازی است.

این جشنواره با موضوع نماز و نیایش، اقامه نماز جماعت و کمک‌های مومنانه برگزار خواهد شد. علاقه‌مندان تا 31 خردادماه می‌توانند با ارسال آثار خود از طریق نرم‌افزار واتساپ به شماره 09141808052، در این جشنواره شرکت کنند.

مؤسسه فرهنگی قرآنی طوبی محبت در سال ۸۷ مجوز خود را از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی دریافت کرده است و در استان آذربایجان غربی، شهرستان میاندوآب، خیابان شهید مدرس، کوچه شهید علی کریمی، مسجد صاحب الزمان(عج) واقع است.

تشریح جزئیات جشنواره قرآنی «شفاء»

انتهای پیام
captcha