کد خبر: 3905555
تاریخ انتشار : ۲۹ خرداد ۱۳۹۹ - ۱۹:۴۶

برگزاری نماز جمعه ۳۰ خرداد در ۱۸ پایگاه استان تهران

نماز جمعه فردا، ۳۰ خرداد در ۱۸ پایگاه استان تهران برگزار خواهد شد.

به گزارش ایکنا، فارس نوشت: نماز جمعه این هفته ۳۰ خردادماه علاوه بر مناطق سفید در مناطق زردی که مسئولان ذی ربط و دستگاه‌های تخصصی برای اجرای پروتکل‌های بهداشتی در مصلی‌های آمادگی داشته باشند، برگزار خواهد شد. 

بر این اساس ضمن رعایت دقیق دستورالعمل‌های بهداشتی و مراقبت از سلامتی هموطنان و با هماهنگی کامل ستاد ملی مقابله با کرونا، 30 خردادماه در مجموع، 18 نماز جمعه در استان تهران اقامه خواهد شد. 

در استان تهران ۳۸ پایگاه نماز جمعه وجود دارد که در 20 نقطه به دلیل مهیا نشدن شرایط برگزاری، اقامه نماز جمعه در این نقاط این هفته نیز پس از 16 هفته تعطیلی برگزار نخواهد شد. 

در استان تهران بر اساس اعلام مسئولان ستادهای نماز جمعه در شهرستان‌ها؛ این هفته در شهرهای باقرشهر، گلستان، شریف‌آباد، پاکدشت، پردیس، ورامین، پیشوا، جوادآباد، خیرآباد، دماوند، رودهن، خاورشهر، چهاردانگه، احمدآباد، اسلامشهر، واوان، رودبار قصران و لواسانات نماز جمعه اقامه خواهد شد.  

نماز جمعه در این شهرها با رعایت اصول بهداشتی برگزار می‌شود که بر این اساس محل مصلی‌ها ضد عفونی شده، خطبه‌ها کوتاه خواهد بود و بایستی نمازگزاران مهر، سجاده و وسایل شخصی به همراه داشته باشند.

انتهای پیام
captcha