کد خبر: 3905563
تاریخ انتشار : ۳۰ خرداد ۱۳۹۹ - ۰۸:۰۶
امروز؛

نماز جمعه در آذربایجان غربی اقامه نمی‌شود

طبق اطلاعیه دفتر نماینده ولی‌فقیه در آذربایجان‌غربی با توجه به اعلام وضعیت قرمز شیوع ویروس کرونا در استان نماز جمعه ۳۰ خردادماه اقامه نمی‌شود.

نماز جمعه ۳۰ خرداد ماه در آذربایجان‌غربی برگزار نمی‌شود

به گزارش ایکنا از آذربایجان‌غربی، طبق اطلاعیه دفتر نماینده ولی‌فقیه در آذربایجان‌غربی با توجه به اعلام وضعیت قرمز شیوع ویروس کرونا در استان نماز جمعه ۳۰ خرداد ماه اقامه نمی‌شود.

متن این اطلاعیه به شرح زیر است:

به استحضار می‌رسانیم بر اساس اعلام ستاد ملی مبارزه با ویروس کرونا و اطلاعیه شورای سیاستگذاری ائمه جمعه با توجه به تداوم شرایط قرمز در استان، نماز جمعه ۳۰ خرداد ماه ۱۳۹۹، در مرکز استان و شهرهایی با وضعیت قرمز و زرد در استان تا حصول اطمینان از وضعیت سفید اقامه نخواهد شد.

ضمن قدردانی مجدد از تلاشگران عرصه بهداشت و درمان استان و تأکید بر رعایت تمامی اصول بهداشتی و فاصله‌گذاری اجتماعی، از مردم مؤمن می‌خواهیم، برای ریشه‌کن شدن کامل این ویروس دست تضرع و توسل به درگاه ربوبی برداشته از خداوند متعال بخواهیم تا زمینه سلامتی و امنیت کامل را فراهم کرده است، تا شاهد بازگشایی کامل نمازهای جمعه در کشور اسلامی و استان آذربایجان‌غربی باشیم.

انتهای پیام
captcha