کد خبر: 3905708
تاریخ انتشار : ۳۱ خرداد ۱۳۹۹ - ۱۱:۴۱

۱۲ مؤسسه قرآنی کردستان حمایت مالی می‌شوند

۱۲ مؤسسه قرآنی کردستان حمایت مالی می‌شوند مسئول امور قرآن و عترت اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان کردستان گفت: ۱۲ مؤسسه قرآن و عترت استان کردستان که در هجدهمین دوره آزمون سراسری قرآن و عترت فعالیت‌های مستمری داشتند، حمایت مالی می‌شوند.

کامل گلباغی، مسئول امور قرآن و عترت اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان کردستان، در گفت‌وگو با ایکنا از کردستان، از حمایت مالی از 12 مؤسسه قرآن و عترت استان کردستان خبر داد و اظهار کرد: این مؤسسات قرآنی در هجدهمین دوره مسابقات قرآن و عترت مشارکت مطلوبی داشته‌اند.

وی افزود: این مؤسسات قرآنی در شهرستان‌های سنندج، کامیاران و قروه قرار دارند که از سوی معاون قرآن و عترت فرهنگ و ارشاد اسلامی مورد حمایت قرار می‌گیرند و مبلغ تا هفته آینده به حساب این مؤسسات واریز خواهد شد.

گلباغی بیان کرد: دو هزار و ۲۲۹ نفر کردستانی در هجدهمین دوره مسابقات قرآن و عترت استان کردستان شرکت کردند که آزمون در ۹ حوزه امتحانی استان کردستان به‌صورت هم‌زمان 11 بهمن ماه سال گذشته برگزار شد. شهرستان سنندج با کمک مؤسسات قرآنی فعال خود با ۸۰۹ نفر ثبت‎نامی بیشترین تعداد شرکت‌کننده را داشت که در این راستا مؤسسات فعال بسته به تعداد شرکت‌کننده مورد حمایت مالی قرار می‌گیرند.

مسئول امور قرآن و عترت اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان کردستان با اعلام اینکه شهرستان‌های سقز، مریوان و بانه مؤسسه قرآنی فعال ندارند، اعلام کرد: در این راستا در تلاشیم تا با کمک فعالان قرآنی این شهرستان‌ها بتوانیم مؤسسات قرآنی را در این شهرستان‌ها نیز فعال کنیم.

وی از صدور مجوز برای 9 مؤسسه قرآنی جدید و تمدید مجوز سه مؤسسه فعال گذشته در سال جاری خبر داد و افزود: از تعداد مجوزهای جدید هشت مؤسسه قرآنی در زمینه آموزش عمومی و یک مؤسسه در زمینه تبلیغ و ترویج بوده است. از این تعداد مؤسسه چهار مؤسسه در سنندج، سه مؤسسه دهگلان، یک مؤسسه در کامیاران و یک مؤسسه در سروآباد فعال شده‌اند.

گلباغی در پایان یادآور شد: در سال جاری پرونده 23 مؤسسه قرآنی جدید برای دریافت مجوز به تهران ارسال شده است که تاکنون مجوز 9 مؤسسه قرآنی آن صادر شده و مابقی نیز در آینده تعیین تکلیف خواهند شد.

انتهای پیام
captcha