به گزارش ایکنا؛ با توجه به شیوع ویروس کرونا و عدم امکان برگزاری کلاسهای حضوری، استفاده بیشتری از فضای مجازی برای برپایی دورههای آموزشی در شرکت خطوط لوله و مخابرات نفت ایران صورت میگیرد.
گستردگی شرکت خطوط لوله و مخابرات نفت ایران و متمرکز نبودن کارکنان و خانوادههای آنان، ضرورت استفاده از شبکههای اجتماعی را پررنگتر میکند. دارالقرآن شرکت نیز در راستای تداوم و گسترش آموزشهای قرآن و همچنین ایجاد دسترسی آسان برای همه مخاطبان و جامعه هدف مانند کارکنان و خانوادههای آنان، با جدیت هر چه تمام، نسبت به برنامهریزی و اجرای این طرح از سوی کارشناسان دارالقرآن ستاد و مناطق اقدام میکند.
طرح آموزشهای غیر حضوری در فضای مجازی مزایایی دارد که میتوان به ایجاد شبکه غیر حضوری آموزش روخوانی و روانخوانی، تجوید، صوت و لحن، حفظ، تفسیر و مشاوره در ستاد و مناطق شرکت، زمینهسازی برای دسترسی آسان به کلاسهای آموزشی، مشاوره، آزمون، رفع محدودیتهای زمانی و مکانی از آموزشهای قرآن اشاره کرد.
عزتالله میرحسینی، رئیس روابط عمومی شرکت خطوط لوله و مخابرات نفت ایران به دیگر مزایای دوره مجازی اشاره کرد و گفت: بهرهگیری از فناوری نوین در راستای ترویج امر آموزش قرآن، استفاده از کارشناسان مجرب و توانمند در زمینه آموزشهای قرآنی، تسهیل فرآیند آموزش و یادگیری قرآن به وسیله ایجاد بسترهای نوین آموزشی، برقراری ارتباط مستمر بین استاد، شاگرد و تداوم در آموزش، درگیر شدن دیگر اعضای خانواده در بحث آموزش، قابلیت تکرار آموزش برای فراگیران، قابلیت استماع مجدد تلاوت قرآنآموز از سوی وی و نیز مربی، استفاده از جذابیتهای فضای مجازی برای آموزش قرآن از جمله نقاط مثبت در برگزاری دورههای مجازی است.
در این طرح، دسترسی بیشتر به جامعه هدف اعم از کارکنان و خانوادهها امکانپذیر شده است. در اجرای طرح آموزشهای مجازی قرآن، ارزشیابی مستمر و پیوسته از وضعیت قرآنآموزان از سوی اساتید، بررسی میزان پیشرفت قرآنآموزان با توجه به سوابق موجود و استفاده از ظرفیتهای آموزشی سایر مناطق امکانپذیر است.
اجرای این طرح در فضای مجازی، پیامرسانهای مختلف، نرمافزارهای با قابلیت ویدئوکنفرانس و... در سطح ستاد و مناطق دوازدهگانه شرکت اجرا میشود.
انتهای پیام