کد خبر: 3906203
تاریخ انتشار : ۰۲ تير ۱۳۹۹ - ۱۳:۵۱

فعالیت بیش از ۲۵۰ تشکل قرآنی در کردستان

رئیس اداره برنامه‌ریزی امور قرآنی اداره‌کل تبلیغات اسلامی کردستان از فعالیت ۲۵۰ تشکل قرآنی در استان کردستان خبر داد و گفت: تشکل‌های قرآنی کردستان در سطح شهر و روستا‌های استان فعالیت دارند.

فعالیت بیش از ۲۵۰ تشکل قرآنی در کردستان

ناصر علیپور، رئیس اداره برنامه‌ریزی امور قرآنی اداره‌کل تبلیغات اسلامی کردستان در گفت‎وگو با ایکنا از کردستان، اظهار کرد: ترویج و توسعه فعالیت‌های قرآنی یکی از نیازهای ضروری جامعه کنونی است که این امر باید مورد توجه جدی مسئولان قرار گیرد.

وی اجرای فعالیت‌های قرآنی را گامی برای انس و الفت بیشتر با قرآن کریم دانست و افزود: در این توسعه و پیشرفت فعالیت‌های قرآنی استان کردستان یکی از اولویت های سازمان تبلیغات اسلامی و دارالقرآن کریم است.

رئیس اداره برنامه‌ریزی امور قرآنی اداره‌کل تبلیغات اسلامی کردستان از فعالیت 250 تشکل قرآنی در استان کردستان خبر داد و بیان کرد: تشکل‌های قرآنی در سطح شهر و روستاهای استان کردستان فعالیت دارند.

علیپور به بخشی از طرح و برنامه‌های شاخص اداره امور قرآنی تبلیغات اسلامی استان کردستان در سال گذشته اشاره و بیان کرد: برگزاری 11 دوره‌ تربیت کادر متخصص، برگزاری دوره‌های آموزش عمومی برای 550 نفر، برگزاری آزمون‌ طرح ارزیابی و اعطای مدرک تخصصی به حافظان قرآن کریم و اعطای گواهینامه به 9 نفر از حافظان قرآن کریم کردستان از برنامه‌های حوزه دارالقرآن کریم تبلیغات اسلامی کردستان در سال گذشته است.

وی برگزاری کلاس‌های آموزش حفظ یک تا سه جزء قرآن در مؤسسات و خانه‌های قرآن، برگزاری دوره تربیت داور حسن حفظ قرآن کریم به صورت منطقه‌ای‌، برگزاری دوره‌های تخصصی تربیت آموشیار روخوانی و روانخوانی قرآن، برگزاری مجمع عمومی اتحادیه مؤسسات فرهنگی قرآن و عترت استان، رسیدگی به موقع و مناسب به تقاضای صدور مجوز تأسیس، صدور مجوز به تعداد 30 باب مؤسسه و خانه‌ قرآن و جمع‌آوری کمک‌های مردمی و مشارکت فعالان قرآنی در حمایت از سیل زدگان و آسیب‌دیدگان بیماری کرونا را از دیگر اقدامات حوزه قرآنی این اداره‌کل در کردستان دانست.

رئیس اداره برنامه‌ریزی امور قرآنی تبلیغات اسلامی کردستان یادآور شد: حمایت از محافل انس با قرآن کریم، حمایت از استمرار جلسات انجمن خیرین و قرآنیان کردستان، حمایت از برگزاری کارگاه‌های آشنایی با سبک زندگی قرآنی، حمایت مالی و کمک آموزشی از مؤسسات قرآنی، خانه‌های قرآن شهری و روستایی و جلسات خانگی قرآن کریم و برگزاری 10 حلقه تفسیرموضوعی قرآن کریم در سطح استان از دیگر برنامه‌های این اداره در سال گذشته بوده است.

انتهای پیام
captcha