کد خبر: 3908934
تاریخ انتشار : ۱۶ تير ۱۳۹۹ - ۱۱:۱۵

برگزاری رزمایش  پدافند زیستی برای پیشگیری از شیوع کرونا

معاون عملیات سپاه امام سجاد(ع) هرمزگان گفت: رزمایش دفاع زیستی با هدف پیشگیری از شیوع ویروس کرونا با مشارکت سپاه امام سجاد(ع) و نواحی حوزه و پایگاه‌های سراسر استان هرمزگان برگزار می‌شود.

برگزاری رزمایش  پدافند زیستی برای پیشگیری از شیوع کرونا

به گزارش ایکنا از هرمزگان، به نقل از روابط عمومی سپاه امام سجاد(ع) استان، سرهنگ علی پهلوانی، معاون عملیات این نهاد، اظهار کرد: رزمایش دفاع زیستی در راستای اقدامات پیشگیرانه و رفع آلودگی محیطی هدفمند و مؤثر در مقابله با ویروس کرونا و تأمین سلامت جامعه شهری و شهروندان‌ و جلوگیری از تردد غیرضروری مردم اجرا می‌شود.

وی با اشاره به ضرورت هم‌افزایی و بهره‌مندی از تمامب ظرفیت‌ها در مقابله با ویروس کرونا، افزود: با توجه به وسعت منطقه و همچنین وجود مراکز درمانی و اداری که موجب افزایش تردد شهروندان شده است، با برگزاری این رزمایش عملیات ضدعفونی معابر به‌صورت گسترده‌تر و منسجم‌تر انجام می‌شود.

معاون عملیات سپاه امام سجاد(ع) هرمزگان با بیان اینکه در این رزمایش ضمن اطلاع‌رسانی به مردم از تردد غیرضروری و عدم حضور در پارک‌ها و سواحل در محلات ماسک رایگان بین مردم توزیع می‌شود، تصریح کرد: این برنامه بعد نماز مغرب و عشا در تمامی پایگاه‌های بسیج حوزه نواحی  سراسر استان آغاز می‌شود و در ادامه بسیجیان و گروه‌های گشت رضویون اقدام به گشت‌زنی در محلات خواهند کرد.

انتهای پیام
captcha