رئیس اداره امور قرآنی اوقاف استان کردستان از برگزاری مرحله شهرستانی چهلوسومین دوره مسابقات سراسری قرآن کریم امروز، ۲۵ تیرماه در سقز و بانه خبر داد و گفت: به دلیل شرایط حاکم و شیوع بیماری کرونا مسابقات منطقهای در شهرستانهای سقز و بانه تفکیک شد. 
جمشید محمدی، رئیس اداره امور قرآنی اوقاف و امور خیریه استان کردستان، در گفتوگو با ایکنا از کردستان، اظهار کرد: به دلیل شرایط حاکم و شیوع بیماری کرونا مسابقات منطقهای قرآن کریم، امروز، 25 تیرماه در شهرستانهای سقز و بانه تفکیک و برگزار شد.
وی افزود: چهل و سومین دوره مسابقات سراسری قرآن کریم در هر شهرستان به صورت جداگانه و با رعایت کامل پروتکلهای بهداشتی و فاصلهگذاری اجتماعی در حال برگزاری مسابقات مرحله شهرستانی است.
رئیس اداره امور قرآنی اوقاف و امور خیریه استان کردستان با اشاره به اینکه چهل و سومین دوره مسابقات سراسری قرآن در رشتههای قرائت ترتیل، قرائت تحقیق، حفظ و اذان برگزار شده است، عنوان کرد: در شهرستان بانه 36 نفر و سقز 48 نفر در این مرحله از مسابقات قرآنی شرکت کردند.
وی به برگزاری مرحله استانی مسابقات سراسری قرآن اشاره کرد و یادآور شد: مرحله استانی چهل و سومین دوره مسابقات سراسری قرآن شهریور ماه سالجاری برگزار خواهد شد.
انتهای پیام