کد خبر: 3911022
تاریخ انتشار : ۲۸ تير ۱۳۹۹ - ۱۰:۳۲

برگزاری جشنواره قصه‌گویی کودکان روستایی و عشایر در کهگیلویه‌وبویراحمد

مدیر صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر کهگیلویه‌و‌بویراحمد از آغاز نخستین جشنواره قصه‌گویی کودکان روستایی و عشایر با عنوان «قصه‌گوی صبا» خبر داد.

برگزاری جشنواره قصه‌گویی کودکان روستایی و عشایر در کهگیلویه‌وبویراحمد

به گزارش ایکنا از کهگیلویه‌وبویراحمد، به نقل از روابط عمومی صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر استان، عیسی کریمی، مدیر صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر استان روز گذشته، 27 تیرماه اظهار کرد: نخستین جشنواره قصه‌گویی کودکان روستایی و عشایر با عنوان «قصه‌گوی صبا» با هدف ترویج فرهنگ قصه گویی و ارتقای دانش اقتصادی کودکان روستایی و عشایر، از ۲۳ تیرماه آغاز شده است.

وی افزود: همزمان با شیوع موج دوم کرونا، این صندوق با هدف پُرکردن اوقات فراغت کودکان روستایی و عشایر و نیز تقویت مهارت قصه‌گویی، گردآوری داستان‌های بومی، قصه‌های محلی و فولکلور، نخستین جشنواره قصه‌گویی کودکان روستایی و عشایر را برگزار می‌کند.

مدیر صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر استان اضافه کرد: افزایش دانش اقتصادی و آشنایی با مفهوم پس‌انداز و تقویت روحیه آینده‌نگری در کودکان از دیگر اهداف این جشنواره است.

کریمی در خصوص نحوه شرکت در جشنواره، تصریح کرد: تمام کودکان ۵ تا ۱۲ ساله روستایی و عشایر و شهر‌های زیر بیست هزار نفر جمعیت استان می‌توانند برای شرکت در این جشنواره، یکی از قصه‌های بومی محل زندگی خود، یا قصه خیالی خود با محوریت شخصیت یک «قلک جادویی» را رو به دوربین تلفن همراه، تعریف و ویدئوی ضبط شده را به دبیرخانه جشنواره ارسال کنند.

وی بیان کرد: علاقه‌مندان روستایی و عشایر می‌توانند نحوه ارسال آثار ویدئو‌های ضبط شده خود را به جشنواره کودکان تا تاریخ ۲۰ مردادماه از طریق واتساپ به شماره ۰۹۱۲۷۹۸۴۴۰۲ یا ایمیل به نشانی ghesegoo.saba@gmail.com ارسال کنند. برندگان جشنواره ۲۵ تا ۳۰ مردادماه معرفی خواهند شد.

مدیر صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر کهگیلویه‌و‌بویراحمد ابراز کرد: صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر در حال حاضر حدود یک میلیون و ۸۰۰ هزار بیمه‌شده و مستمری‌بگیر دارد و با حدود ۲ هزار کارگزاری در سطح کشور مشغول ارائه خدمات بیمه‌ای است.

کریمی یادآور شد: انتشارات زرافه، ماهنامه قلک، انتشارات هوپا و پخش مداد آبی، صندوق را در برگزاری این جشنواره، همراهی خواهند کرد.

انتهای پیام
captcha