کد خبر: 3911214
تاریخ انتشار : ۲۹ تير ۱۳۹۹ - ۰۸:۳۴

برگزاری ۴۰۰ برنامه هفته دفاع مقدس در شاهرود

فرمانده سپاه ناحیه شاهرود از برگزاری ۴۰۰ برنامه ویژه هفته دفاع مقدس در سطح شهرستان با توجه به شرایط بهداشتی و کرونا خبر داد و گفت: ۲۰۲ عنوان برنامه تاکنون جمع‌بندی شده است.

برگزاری ۴۰۰ برنامه هفته دفاع مقدس در شاهرود

به گزارش ایکنا از سمنان، به نقل از روابط عمومی سپاه استان، محمد خوشقدم، فرمانده سپاه شاهرود شب گذشته، 28 تیرماه در نشست ستاد بزرگداشت چهلمین سالگرد دفاع مقدس در این شهرستان با اشاره به اینکه برای گرامیداشت هفته دفاع مقدس و عملیات غرورآمیز مرصاد ۴۰۰ برنامه پیش‌بینی شده است، گفت: ۲۰۲ عنوان برنامه از سوی بسیج شهرستان تاکنون جمع‌بندی شده است.

وی با بیان اینکه این برنامه‌ها از چهارم تا یازدهم مردادماه مصادف با سالروز عملیات مرصاد اجرا می‌شوند، متذکر شد: برنامه‌های هفته دفاع مقدس در سال جاری به دلیل شرایط خاص کرونا در دو هفته برگزار می‌شود که هفته دوم آن شهریور‌ماه خواهد بود.

فرمانده سپاه شاهرود با بیان اینکه کمیته‌های ۱۲ گانه برگزاری مراسم سالروز دفاع مقدس و عملیات مرصاد تشکیل‌شده و اقدامات در دست اجرا هستند، یادآور شد: اجرای این برنامه‌ها منوط به قرمز نشدن وضعیت شهرستان شاهرود از بابت شیوع بیماری کروناست.

خوشقدم، غبارروبی گلزار شهدا، گرامی‌داشت یاد شهدا در حسینیه شهدای گمنام، اجرای رژه موتوری، برنامه فرهنگی در فضای مجازی، تجلیل از خانواده‌های شهدا و سرداران شهید و … را از مهم‌ترین برنامه‌های سالروز عملیات مرصاد و همچنین هفته دفاع مقدس در شاهرود برشمرد که در سراسر شهرستان برگزار می‌شود.

انتهای پیام
captcha