کد خبر: 3911762
تاریخ انتشار : ۳۱ تير ۱۳۹۹ - ۱۳:۵۶

وقف زمین با نیت ساخت حسینیه در پلدختر

یک قطعه زمین در پلدختر به مساحت چهارصد مترمربع، وقف ساخت حسینیه شد.

وقف یک قطعه زمین در پلدختربه گزارش ایکنا از لرستان، کاظم پیرک، رئیس اداره اوقاف و امور خیریه شهرستان پلدختر امروز سه‎شنبه، 31 تیرماه در جمع خبرنگاران، گفت: با گذشت چهار ماه از آغاز سال جدید اولین وقف جدید در سال ٩٩ این شهرستان ثبت شد.

وی با اشاره به این‌که ارزش وقف ثبت شده در این شهرستان ۵۰۰ میلیون ریال است، افزود: یک قطعه زمین به مساحت ۴۰۰ متر مربع برای احداث حسینیه در روستای چم گرداب پلدختر به ارزش ۵۰۰ میلیون ریال ثبت شد.

رئیس اداره اوقاف پلدختر ادامه داد: این قطعه زمین توسط خیر نیک‌اندیش خیرعلی کرمپور گردابی وقف شده است.

بنا بر این گزارش، همچنین طی هفته گذشته دو وقف جدید در شهرستان‌های سلسله و دلفان به ارزش ۳۳ میلیارد ریال شامل یک قطعه زمین به مساحت دو هزار متر مربع برای احداث حسینیه در دلفان به ارزش حدود ۳۰ میلیارد ریال و یک قطعه زمین نیز به مساحت هزار متر مربع برای احداث حسینیه در سلسله به ارزش حدود سه میلیارد ریال ثبت شده است.

انتهای پیام
captcha