به گزارش ایکنا از اردبیل، شهاب ملکی، مسئول دفتر نمایندگی کانونهای فرهنگی هنری مساجد منطقه ویژه بیلهسوار، یکم مردادماه، در جمع تعدادی از اصحاب رسانه، گفت: کلیپ آموزشی «مهارتهای زندگی» به مناسبت روز ازدواج و سالروز ازدواج حضرت علی(ع) و حضرت فاطمه(س) و با محوریت «تابستانه فهما» ضبط و تدوین شد.
مسئول دفتر نمایندگی کانونهای فرهنگی هنری مساجد منطقه ویژه شهرستان بیله سوار، تصریح کرد: این کلیپ در برنامههای غنی سازی اوقات فراغت «تابستانه فهما» کانونهای مساجد برای رده سنی نوجوانان و جوانان تهیه شده است.
وی افزود: مسائلی همچون مهارتهای زندگی از جمله آموزشهای پیش از ازدواج، فرزند پروری و همسرداری و موضوعهای دیگری از قبیل پیشگیری از آسیبهای اجتماعی مطرح شده است.
ملکی اظهار کرد: این کلیپ در ۲۰ جلسه تهیه و تدوین شده و در فضای مجازی برای بهره برداری عمومی به نمایش گذاشته خواهد شد.
وی گفت: این کلیپ به همت اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی، بهزیستی و دفتر نمایندگی کانونهای فرهنگی هنری مساجد منطقه ویژه شهرستان بیله سوار تهیه شده است.
مسئول دفتر نمایندگی کانونهای فرهنگی هنری مساجد منطقه ویژه بیلهسوار خاطر نشان کرد: چنین مجموعه شنیداری و دیداری راهکار بسیار تاثیرگذاری در بیان مسائل آموزشی ازدواج برای نوجوانان و جوانان است.