کد خبر: 3912233
تاریخ انتشار : ۰۳ مرداد ۱۳۹۹ - ۱۴:۳۶

برگزاری انتخابات هیئت مدیره اتحادیه کشوری مؤسسات قرآنی در کرمانشاه

برگزاری انتخابات هیئت مدیره اتحادیه کشوری مؤسسات قرآنی در کرمانشاه معاون قرآن و عترت ارشاد کرمانشاه گفت: مجمع عمومی و انتخابات هیئت مدیره اتحادیه کشوری و مؤسسات و تشکل‌های قرآن و عترت در استان کرمانشاه برگزار شد.

محسن کرمیان، معاون قرآن و عترت اداره‌کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان کرمانشاه در حاشیه برگزاری انتخابات هیئت مدیر اتحادیه کشوری مؤسسات قرآنی در گفت‌وگو با ایکنا، اظهار کرد: انتخابات هیئت مدیره و هیئت بازرسان اتحادیه مؤسسات و تشکل‌های قرآن و عترت امروز همزمان در سراسر کشور برگزار شد.

وی افزود: در این انتخابات از استان کرمانشاه دو داوطلب داشتیم که یک نفر متقاضی حضور در هیئت مدیره مؤسسات قرآن و عترت اتحادیه کشور و یک نفر داوطلب عضویت در هیئت بازرسان مؤسسات قرآن و عترت کشور بودند.

کرمیان تصریح کرد: در استان کرمانشاه ۱۸ مؤسسه داریم که از این تعداد ۱۲ مؤسسه از اداره‌کل فرهنگ و ارشاد اسلامی و ۶ مؤسسه قرآن و عترت زیر مجموعه اداره‌کل تبلیغات اسلامی استان کرمانشاه حق رأی دارند.

معاون قرآن و عترت ارشاد کرمانشاه بیان کرد: در گذشته انتخابات هیئت مدیره مؤسسات قرآن و عترت به شیوه مجزا در اداره‌کل تبلیغات اسلامی و اداره‌کل فرهنگ و ارشاد اسلامی برگزار می‌شد که برای هم‌افزایی بیشتر یک اتحادیه مستقل در کشور در حوزه مؤسسات قرآن و عترت شکل می‌گیرد.

وی افزود: از استان کرمانشاه ۱۸ رأی و در کل کشور ۵۹۵ نفر حق رأی دارند که با برگزاری این انتخابات امید داریم تا گامی برای خدمت به جامعه قرآنی برداشته شود.

کرمیان در پایان تأکید کرد: در حوزه فعالیت‌های قرآنی امیدواریم در گام دوم انقلاب شاهد تحول و پویایی بیشتر در این حوزه باشیم.

انتهای پیام
captcha