کد خبر: 3912378
تاریخ انتشار : ۰۴ مرداد ۱۳۹۹ - ۱۳:۴۶

نهادهای حمایتی، فرهنگ‌سازی ازدواج آسان را اولویت خود قرار دهند

نهادهای حمایتی، فرهنگ‌سازی ازدواج آسان را اولویت خود قرار دهند معاون فرهنگی تبلیغات اسلامی هرمزگان گفت: خانواده‌ها، مسئولان و رسانه‌ها وظیفه فرهنگ‌سازی ازدواج آسان را بر عهده دارند و باید نهادهای حمایتی و خیرین در این زمینه قدم بردارند.

به گزارش ایکنا از هرمزگان، به نقل از روابط عمومی اداره‌کل تبلیغات اسلامی استان، حجت‌الاسلام مسلم پورجمالی، معاون فرهنگی، آموزشی و پژوهشی این نهاد، اظهار کرد: هیچ بنایى در اسلام محبوب‌تر از ازدواج، بنا نشده است. ازدواج سنتی الهی بوده که بر اساس آیه 6 سوره مؤمنون فواید بسیار زیادی بر آن وارد شده است.

وی با اشاره به اینکه امروزه وجود چالش‌ها و سخت‌گیری‌ها موجب بالا رفتن سن ازدواج در جامعه شده است، افزود: از مهم‌ترین عوامل تأخیر در سن ازدواج، تغییر سبک زندگی، پیروی از سنت‌های بدعت‌آمیز، چشم و هم‌چشمی و فخرفروشی، دوری از تعالیم اسلامی و ... است؛ اما با توکل به خداوند و امید به وعده‌های الهی و بر اساس سیره اهل‌بیت(ع) و در پرتو اخلاق اسلامی، جوانان می‌توانند زندگی آرام و بانشاط مملو از مودت و ایثار را آغاز کنند.

معاون فرهنگی تبلیغات اسلامی هرمزگان تصریح کرد: در این میان، خانواده‌ها، مسئولان، صداوسیما و رسانه‌ها وظیفه فرهنگ‌سازی ازدواج آسان را بر عهده دارند و باید نهادهای حمایتی و خیران در این زمینه قدم‌ بردارند.

پورجمالی ادامه داد: ازدواج یک سنت الهی است و از منظر دین اسلام، پدیدآورنده مطمئن‌ترین و آرام‌بخش‌ترین رابطه‌ها و آغازگر زندگی باطراوات است. همچنین، علاوه بر آرامش روانی، ارمغان‌آور تعهد و تکامل اجتماعی و زمینه‌ساز بروز استعدادها و توانمندی‌های نهفته در انسان است.

وی در پایان بیان کرد: بر اساس آیات قرآن، ازدواج شامل فواید بسیاری از جمله بقاى نسل، آرامش و تعادل روحى و جسمى، سلامت اخلاقى و اجتماعى جامعه، تأمین نیاز طبیعی و غریزی انسان، ارضاى حس محبت کردن و مورد محبت قرار گرفتن است.

انتهای پیام
captcha