کد خبر: 3915546
تاریخ انتشار : ۱۹ مرداد ۱۳۹۹ - ۱۲:۵۶

۱۰ هزار نفر در کرمانشاه میهمان سفره امیرالمؤمنین(ع) شدند

۱۰ هزار نفر در کرمانشاه میهمان سفره امیرالمؤمنین(ع) شدند مدیرکل اوقاف کرمانشاه با بیان اینکه امسال برای گرامیداشت عید غدیر بسیار پر رنگ‌تر از گذشته ورود کردیم و این امر البته با رعایت پروتکل‌های بهداشتی صورت گرفت، گفت: ۱۰ هزار نفر در کرمانشاه در روز عید غدیر میهمان سفره امیرالمؤمنین(ع) شدند.

حجت‌الاسلام محمد صالحی، مدیرکل اوقاف کرمانشاه در گفت‌وگو با ایکنا، اظهار کرد: ۱۰ هزار نفر در کرمانشاه میهمان سفره امیرالمؤمنین(ع) شدند. امسال برای گرامیداشت عید غدیر بسیار پر رنگ‌تر از گذشته ورود کردیم و این امر البته با رعایت پروتکل‌های بهداشتی صورت گرفت.

وی افزود: با توجه به تعطیلی برنامه‌های میدانی با توجه به شرایط ناشی از کرونا اداره‌کل اوقاف کرمانشاه امسال به فضاسازی‌های مورد نیاز مانند نوشتن احادیث مرتبط روی بیلبورد و دست نوشته به سبک سنتی از فضائل امیرالمؤمنین(ع) در سطح شهر و استان پرداخت.

حجت‌الاسلام صالحی بیان کرد: نصب ریسه و پرچم مزین به نام امیرالمؤمنین(ع)، استقرار و راه‌اندازی تریلی‌های تزیین شده به شیوه کاروان شادی برای اجرای برنامه‌های شاد در نقاط مختلف شهر و استان و برگزاری مسابقه با مبحث ولایت از دیگر برنامه‌هایی بود که امسال این اداره‌کل در استان اجرایی کرد.

مدیرکل اوقاف کرمانشاه گفت: امسال رعایت بهداشت و حفظ سلامتی شهروندان رکن اصلی برنامه‌های اداره اوقاف بود و بسته‌های معیشتی بر این اساس بین نیازمندان توزیع شد.

وی در پایان تصریح کرد: در قالب یاد شده بیش از ۵ هزار بسته معیشتی بین نیازمندان توزیع شد همچنین علاوه بر این امر با محوریت مراکز افق بقاع متبرکه بسته‌های غذایی با رعایت نکات بهداشتی تهیه و در مناطق محروم و کم‌برخوردار شهر و استان توزیع شد.

انتهای پیام
captcha