کد خبر: 3916899
تاریخ انتشار : ۲۶ مرداد ۱۳۹۹ - ۱۳:۵۶
نصیری خبر داد؛

طراحی پویش «نذر سلامت» / اقلام بهداشتی در هیئات توزیع می‌شود

سخنگوی جمعیت هلال احمر با اشاره به فرارسیدن ماه محرم از طراحی پویش نذر سلامت خبر داد و گفت: ماسک و اقلام بهداشتی در چارچوب دستورالعمل‌های بهداشتی وزارت بهداشت از سوی جوانان هلال احمر در هیئت‌های عزاداری توزیع می‌شود.

طراحی پویش نذر سلامتبه گزارش خبرنگار ایکنا، محمد نصیری، سخنگوی جمعیت هلال احمر، امروز 26 مردادماه، در نشستی خبری با بیان اینکه موضوع این روزهای هلال احمر، کمک به لبنان بود، گفت: آخرین گزارش ما حاکی از ارائه خدمت به دو هزار و ۵۰۰ نفر مراجعه‌کننده به بیمارستان‌های صحرایی در لبنان بود. ۱۸ نفر از متخصصان کادر درمانی در بیروت مشغول خدمت هستند و همچنان به ارائه خدمات درمانی می‌پردازند.

سخنگوی جمعیت هلال احمر ادامه داد: کمتر از ۲۴ ساعت پس از حادثه بیروت اعزام امکانات را داشتیم و این اقدام از جمله وظایف ما بود، چراکه در زمان سیل سال گذشته محموله بسیار خوبی از کشورهایی مانند لبنان به کشور ما ارسال شد. همچنین، در پی شیوع کرونا ۱۵۹ محموله بین‌المللی به کشور ارسال و در قالب یک قرارداد بین‌المللی اهدا شده است.

سخنگوی جمعیت هلال احمر به تشریح برنامه‌های هفته دولت پرداخت و افزود: توسعه خانه هلال به ویژه در مناطق روستایی از اولویتهای ماست، چراکه در تاب‌آوری بسیار مؤثرند. در شش ماه گذشته این موضوع به صورت کار ویژه هلال پیگیری و توسعه یافت. در هفته دولت هزار خانه هلال جدید در کل کشور افتتاح می‌شود که با این اقدام ظرفیت خانه‌های هلال دوبرابر می‌شود.

افتتاح 3 خانه توانبخشی

نصیری با بیان اینکه تنها نهادی که با تعرفه ترجیحی به ارائه خدمات توانبخشی می‌پردازد، جمعیت هلال احمر است، اظهار کرد: در هفته دولت سه خانه توانبخشی در کشور افتتاح می‌شود. همچنین، در هفته دولت تعداد قابل توجهی ماسک‌ n95 از سوی این جمعیت در کشور انجام توزیع می‌شود. بیماری کرونا ماندگار شده و در این روزها که عزاداری امام حسین(ع) دغدغه ماست و باید عزاداری‌ها با تمام شیوه‌نامه‌های بهداشتی به صورت ایمن برگزار شود.

سخنگوی جمعیت هلال احمر با پرداختن به برنامه‌ریزی برای پویش نذر سلامت، افزود: توزیع ماسک و اقلام بهداشتی در چهارچوب دستورالعمل‌های بهداشتی وزارت بهداشت از سوی جوانان هلال احمر در هیئت‌های عزاداری انجام می‌شود. در سال جاری در بازه زمانی عزاداری امام حسین(ع)، موضوع ایمنی جامعه مورد توجه قرار دارد که یکی از آنها تأمین ماسک است، زیرا بسیاری از افراد در تهیه ماسک نیز با مشکل مواجه هستند.

نصیری با بیان اینکه در حوزه امداد و نجات کاهش ۵۳ درصدی مأموریت‌ها نسبت به مدت مشابه سال گذشته به ثبت رسید، گفت: این آمار در بازه زمانی سال گذشته چهار هزار و ۳۸ مورد بود؛ باید گفت انجام کمتر عملیات نشان از کاهش حوادث است. مازندران، اصفهان و گلستان از استان‌هایی هستند که بیشترین آمار عملیات امداد و نجات را داشتند و ۷۱ عملیات در محیط‌های آبی انجام شد و متأسفانه تعداد عملیات در این بخش افزایش یافته است. شنا کردن در چاه نیمه‌ها، سدها و محدوده ایمن نشده بسیار مخاطره‌آمیز است. دو هزار و ۶۱۲ مأموریت امداد و نجات در ماه گذشته انجام شد که در بخش نجات ۳۱۶ نفر مصدوم و گرفتار در حوادث جوی مورد نجات قرار گرفتند و کار انتقال هزار و ۲۲۴ مصدوم از طریق زمینی و هوایی انجام شد.

وی با تأکید بر اینکه یکی از اولویت‌های جمعیت هلال احمر موضوع آموزش همگانی است، تصریح کرد: تا به امروز ۴۳ روز دوره آموزش بر خط انجام شد و می‌توان گفت روزانه دو هزار نفر از این بستر آموزشی استفاده می‌کنند. این دوره‌ها با ارائه گواهی‌نامه و آزمون همراه است. دوره آموزش ۳۰ ساعته برای تمام سربازان در حال انجام است که بازخورد خوبی داشت و لازم به ذکر است که در حوزه غرق‌شدگی میزان حوادث کاهش پیدا کند.

نصیری ادامه داد: حرف اصلی ما در بخش معاونت امور بین‌الملل و بشردوستانه، تحریم‌های ظالمانه است. نتیجه پیگیری بیش از یک ساله جمعیت هلال احمر، خطی برای انتقال ارز دایر شد که در گام نخست ۵۰۰ هزار دلار انتقال پیدا کرد. هزینه کرد این مبالغ مشخص است و با هماهنگی‌های انجام شده قرار بر این شد در کرمانشاه برای هر خانوار که مسکن نیمه‌کاره دارند تسهیلات در نظر گرفته شود. این رویه برای آسیب دیدگان سیل سیستان و بلوچستان نیز انجام می‌شود.

سخنگوی جمعیت هلال احمر افزود: یکی دیگر از اقدامات خوبی که در ۲۴ ساعته گذشته نهایی شد این بود که پیشتر اعلام کرده بودیم، یک میلیون دز واکسن آنفولانزا در اختیار داشته باشیم، این عدد با پیگیری‌های انجام شده به دو میلیون دز رسیده است که امیدواریم در نیمه دوم شهریورماه، کار توزیع آن انجام شود تا در بخش ایمنی جامعه در برابر آنفولانزا گامی مؤثر برداریم. شورای عالی جوانان سن جوانان را از ۲۹ به ۳۵ سال افزایش داد و باید براساس ابلاغیه قدم برداریم.

نذر آب ۳

وی با اشاره به اینکه طرح نذر آب ۳ شهریورماه اجرا می‌شود، ادامه داد: خوشبختانه میزان بارندگی در برخی از مناطق کشور افزایش یافته و دغدغه ما این است که دیگر حوادثی در حوزه استفاده از آب برای مردم برخی از استان‌ها رخ ندهد. نیک‌شهر، چابهار، هامون، نیمروز، خاش، نهبندان، ریگان، حاجی‌آباد از جمله مناطقی هستند که طی شهریورماه در حوزه معیشت، کرونا و آب اقدام‌هایی از سوی جمعیت هلال احمر برای آنها انجام می‌شود.

نصیری با بیان اینکه سازمان تدارکات پزشکی در زمان جنگ تشکیل شد، گفت: این‌ سازمان وظیفه دارد که در زمان مخاطرات کمک‌رسانی کند. در روزهای کرونایی موضوع واردات داروهای مختلف پیگیری شد و در بخش کرونا نیز اگر استفاده از قطعیت یابد، هلال احمر آمادگی دارد که برای تهیه این دارو گام بردارد.

انتهای پیام
captcha